1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom udržela remízu


Branky


0

Pustá Polom šla sice brzo do vedení, ale Opava záhy vyrovnala a byla po celý zápas lepším mužstvem. Vyhořela však na neproměňování šancí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil 1:1

Vstup do zápasu měla lepší domácí družina. Už v 5. minutě prodloužil hlavou Michal Jurč výkop brankáře Michala Krystýna na Zdenka Kačírka, který střelou podél brankáře Bohumíra Lorenze rozvlnil síť - 1:0. Pak ještě zahodil dvě šance Martin Kotala, který své střely nasměřoval nad branku. V 19. minutě se po autu Daniela Kowalského dostal k míči Lukáš Mařádek, který se obtočil kolem domácího obránce a šajtlí namířil míč do pravého horního rohu - 1:1. Od této chvíle kralovala na hřišti Opava. Do konce poločasu si však žádná družina nevypracovala žádnou šanci. 

 

Opava i přes tlak branku nedala

Druhý poločas byl zcela v réžii opavské Slavie. Hned první šanci Jana Franka brankář Krystýn vyrazil s vypětím všech sil na břevno své branky. O něco později Kowalského volej vykopával z prázdné branky domácí obránce. Dále Lukáš Mařádek vystřelil dvakrát nad branku. Pak zamířil těsně vedle tyčky Jakub Vaněk. Jana Franka vychytal brankář Michal Krystýn. V poslední minutě hlavičku Vojtěcha Henčla vyhlavičkoval domácí obránce nad branku. Domácí tak zuby nehty ubránili remízu. 

 



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): Prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem a vstřelil vedoucí branku. Od dvacáté minuty byl lepší soupeř, který srovnal a zahodil hodně šancí. Pro nás je bod zlatý a za druhý poločas nezasloužený.

FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): Dvacet minut byl lepší soupeř. Dal branku. Nám se podařilo brzy srovnat. Pak jsme zahodili spoustu šancí, ale branku by jsme nedali, ani kdyby se hrálo do půl noci.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - J. Bruna [-] , D. Kubala [-] , P. Bubík [-] , P. Sláma [-] - P. Bubík [-] , J. Hendrych [-] , M. Kotala [-] , M. Jurč [-] - Z. Kačírek [-] , A. Kubala [-] (77. A. Biel [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Herrmann [-] , R. Jedlička [-] , P. Kavan [-] , V. Henčl [-] - J. Frank [-] , J. Vaněk [-] , L. Šustak [-] , I. Kratochvíl [-] - L. Mařádek [-] , D. Kowalski [-] (82. M. Vaněk [-] )

Hráči zápasu: D. Kowalski .
Místo: tráva B. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Buček Martin - Tomeš Vítězslav, Plaček Vladimír..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.