Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o druhé místo vyšel lépe Suchým Lazcům


Branky


26. O. Vlha , 44. R. Švec , 57. O. Vlha , 62. M. Havelka , 76. O. Vlha , 90. M. Adamčík - 6. J. Vondrouš , 51. P. Pizur , 67. J. Kuric
0

V atraktivním duelu mezi Suchými Lazci a Budišovem zvítězila 6:3 domácí družina ze Suchých lazců. Využila tak zaváhání dosud vedoucích Litultovic a přiblížila se jim na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suché Lazce obrátily skóre do poločasu

V Suchých lazcích se hrál výborný fotbal, který musel lahodit diváckému oku. Domácí byli o stupínek lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Navíc hosté dopláceli na chyby v obraně a brankáře. Do vedení šli hosté, když v 6. minutě krásnou přihrávku Martina Pražáka zužitkoval Jan Vondrouš - 0:1. Lazce ještě do konce poločasu stačily obrátit skóre ve svůj prospěch. V 26. minutě odcentroval z pravé strany Lukáš Lenc a Ondřej Vlha si naběhl mezi dva stopery a zkušeně zavěsil - 1:1. Minutu před koncem poločasu výborně zareagoval na míč mířící do pokutového území domácí kapitán Rostislav Švec a bodlem propáli vše - 2:1.

Atraktivní fotbal pokračoval i po přestávce

Hosté srovnali krok hned na začátku druhého poločasu. V 51. minutě zahrával volný přímý kop Pavel Pizur, a míč, na který nedosáhla ani domácí obrana a brankář zamířil do sítě - 2:2. V 57. minutě opět domácí šli do vedení. Po standradní situaci a centru Havelky se hlavou prosadil Ondřej Vlha - 3:2. O pět minut později dával takřka totožnou branku Michal Havelka - 4:2. V 67. minutě zahrával Jan Kuric přímý kop, domácí brankář míč podběhl a balón zaplul do sítě - 4:3. Domácí ale komplikaace nepřipustili. V 76. minutě se po rohu obrany prosadil potřetí Ondřej Vlha a završil hattrick - 5:3. Účet zápasu uzavřel po akci Stanislava Stuchlíka Michal Adamčík - 6:3. Suché Lazce se posunuly výhrou na druhé místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Hrál se hezký a otevřený fotbal. Byli jsme o něco lepší v koncentraci, bojovnosti a v týmovém pojetí hry.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov nad Budišovkou, vedoucí mužstva): Propadli jsme naprosto v defenzívě a navíc nás nepodržel brankář. Bohužel se na nás začíná projevovat slabá tréninková účast hráčů.



Sestavy


TJ Suché Lazce
R. Matrosz [-] (66. J. Pražák [-] ) - L. Graf [-] , S. Stuchlík [-] , M. Havelka [-] , J. Laub [-] - F. Balda [-] , V. Kožušník [-] , M. Mikšík [-] (63. L. Dener [-] ) , L. Lenc [-] - R. Švec [-] (80. M. Adamčík [-] ) , O. Vlha [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , I. Hasala [-] , M. Marek [-] - P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , O. Martynek [-] (40. A. Levák [-] ) , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] - M. Pražák [-] (74. O. Veliký [-] )

ŽK: 36. A. Krása , 73. M. Pražák .
Hráči zápasu: O. Vlha , M. Havelka .
Místo: tráva. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Radek Roman - Šafrán Martin, Kotásek Petr..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.