2:3
(0:2)
8. F. Rončka
37. V. Čech (p.)
85. P. Koval
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře rozhodl sporný gól


Branky


61. J. Demko , 68. M. Papšík - 8. F. Rončka , 37. V. Čech (p.) , 85. P. Koval
0

Derby mezi domácí Bělou a hosty z Vřesiny rozhodl pět minut sporný gól stopera Petra Kovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina dominovala

V prvním poločase byla na hřišti lepší Vřesina. Byla fotbalovějsí. Hned v úvodu vnikl do šestnáctky Petr Boček, ale jeho střela zamířila jen těsně mimo tyče. V 8. minutě se hosté ujali vedení, když tečovaná střela Filipa Rončky skončila za záda brankáře Cába - 0:1. V 37. minutě byl domácím gólmanem Cábem faulován v pokutovém území hostující Kolařík. Nařízenou penaltu chladnokrevně zužitkoval Vítězslav Čech - 0:2. Do kabin odcházeli hosté s dvoubrankovým náskokem. 

 

Utkání rozhodl Petr Koval

V 48. minutě v nadějné pozici přestřelil domácí branku Vojtěch Kocián. V 61. minutě prodloužil dlouhý aut Jiřího Richtra Lukáš Plaček na hlavu Josefa Demka, jenž míč uklidil do sítě - 1:2. V 69. minutě vyrovnal z přímého kopu Martin Papšík - 2:2. Rozhodující moment přišel pět minut před koncem. Po rohu mířila hlavička vřesinského Petra Kovala do sítě. Domácí obránce míč směřující do brány vyhlavičkoval. Pomezní sudí viděl míč v bráně a hlavní gól uznal - 2:3. V poslední minutě ještě zahodil sám před brankářem vyloženou šanci hostující Kamil Hofrichter.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (Bělá, trenér): První poločas jsme prospali a prohrávali 0:2. Pak jsme vyrovnali skóre. Rozhodující branku jsme dostali ze sporné situace, ke které se nebudu vyjadřovat.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (Vřesina, vedoucí mužstva): Byli jsme lepší a fotbalovější. Do poločasu jsme vsítili dvě branky. Domácí pak z ničeho srovnali. Naštěstí jsme dokázali vstřelit rozhodující branku.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - M. Papšík [-] , H. Gvoždík [-] , P. Vybrančík [-] , M. Mikšaník [-] (89. M. Michalík [-] ) - D. David [-] , J. Ohřál [-] , J. Richter [-] - D. Richter [-] , L. Plaček [-] , T. Bartusek [-] (23. J. Demko [-] )

TJ Vřesina
D. Hruška [-] - O. Kocián [-] (46. R. Koval [-] ) , V. Čech [-] , P. Strakoš [-] , P. Koval [-] - F. Rončka [-] (58. B. Antonín [-] ) , M. Kolařík [-] (64. T. Pientka [-] ) , K. Hofrichter [-] , V. Kocian [-] , M. Boháč [-] (89. J. Pagáč [-] ) - P. Boček [-]

ŽK: 22. D. Richter , 45. L. Plaček - 52. P. Strakoš , 73. P. Boček .
Hráči zápasu: J. Richter .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.