0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov stále bez bodu


Branky


0

Chlebičovská krize stále pokračuje. Tentokrát si pro tři body přijela Opava, která tak postupně stoupá v tabulce okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava dala dvě branky

Začátek první půle se hrála vyrovnaná partie. Obě mužstva spíše než kombinovala, tak nakopávala míče. V 25. minutě se hosté z Opavy ujali vedení, když dostal Lukáš Haas balón za obranu a propálil domácího brankáře – 0:1. O deset minut později se po rohu dostal odražený balón k Šustákovi, který ho nekompromisně napálil po břevno domácí klece – 0:2. Další šance zahodili Lukáš Haas a Lukáš Mařádek, kteří se snažili obstřelit brankáře a své střely zamířili mimo tři tyče.

Opava zahodila řadu šancí

Ve druhém dějství už byla jasně lepší hostující družina. Jen naprostá neschopnost v koncovce zachránila domácí Chlebičov od většího přídělu. Hlavně duo Lukášů, Haas s Mařádkem se předhánělo, kdo zahodí vyloženější šanci. Z mnoha šancí se ujala pouze ta v 56. minutě, když Ivo Kratochvíl přihrál Radkovi Jedličkovi, jehož centr našel Lukáše Mařádka, který doklepl míč do sítě – 0:3. Hosté si tak připsali další tři body a v tabulce okresního přeboru jsou již v klidném středu.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (Chlebičov, asistent trenéra): Rozklad mužstva je jasný. Tak tak, že jsme se slezli. My jsme bojovali, ale hosté byli lepší a zaslouženě vyhráli.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (Slavia Opava, záložník): Začátek byl vyrovnaný. Pak jsme dali dva góly a na hřišti dominovali. Ve druhé půli jsme měli řadu šancí z nichž jsme využili jen jednu.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - V. Hubálek [-] , D. Hollesch [-] , M. Tihelka [-] - K. Michalík [-] , J. Sedláček [-] , J. Hollesch [-] , M. Konig [-] , J. Vilášek [-] (55. M. Elek [-] ) - M. Šupík [-] , L. Baďura [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - R. Jedlička [-] (65. M. Mathias [-] ) , J. Frank [-] (68. P. Klein [-] ) , P. Kavan [-] , V. Henčl [-] - D. Kowalski [-] , I. Kratochvíl [-] , L. Šustak [-] , R. Škrobánek [-] (56. J. Herrmann [-] ) - L. Mařádek [-] , L. Haas [-]

ŽK: 10. M. Šupík .
Hráči zápasu: J. Vilášek - B. Lorenz , L. Šustak .
Místo: tráva, UT. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Buček Martin - Bukovský Josef, Špok Jan..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.