3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlapanice B porazili trápící se Těšany


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 1. poločase branka nepadla

Hosté z Těšan prakticky celé utkání bránili. Domácí v 1. poločase nastřelili 2x tyč neproměnili pokotový kop a 2x netrefili dá se říct prázdnou branku. Utkání poznamenal moment ze 44. minuty, kdy po vzájemné potyčce byli vyloučeni 2 hráči a to na každé straně týmu po jednom. 1. poločas branku nepřinesl, i když o šance nebyla nouze.

Domácí proměnili šance a zaslouženě vyhráli

Ve 2. poločase to bylo jen otázkou času, kdy se domácí prosadí. Při hře 10 na 10 to spíše vyhovovalo domácím, kteří měli více prostoru ke kombinace, kterou hosty z Těšan přehrávali. V 55. minutě se prosadil domácí kapitán Šamšula a když se později mezi střelce zapsali Lněnička a Mach Radek, který byl na hřišti teprve 8 minut, bylo o osudu utkání zcela rozhodnuto. Největší perličkou utkání byl asistent rozhodčího pan Cee Jan, který oslavil 80. let a stále vykonává funkci delegovaného rozhodčího, za což mu právem patří velký obdiv.

 

 



Sestavy


SK Šlapanice B
L. Příkrý [-] - M. Švehla [-] , M. Dítě [-] (46. J. Mach [-] ) , T. Pavelka [-] - A. Kaláb [-] (63. M. Vlach [-] ) , A. Kamenický [-] , J. Konečný [-] (59. Z. Marčák [-] ) , P. Šamšula [-] , P. Mach [-] - P. Lněnička [-] (69. R. Mach [-] ) , P. Kepák [-]

TJ Sokol Těšany
P. Šmerda [-] - J. Vahala [-] (78. M. Petlák [-] ) , J. Nádeníček [-] , J. Vahala [-] , P. Vognárek [-] , O. Čech [-] (73. T. Vlasák [-] ) , D. Petroušek [-] , M. Ročák [-] , J. Komínek [-] (73. P. Chrástecký [-] ) , D. Skřička [-] (81. T. Fiala [-] ) , O. Štěpánek [-]

ŽK: 19. A. Kaláb , 88. M. Švehla - 25. J. Vahala , 39. M. Ročák , 71. O. Štěpánek . ČK: 44. P. Mach - 44. M. Ročák .
Hráči zápasu: P. Šamšula - P. Vognárek .
Místo: Šlapanice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: PECHER Lukáš - MINAŘÍK Stanislav, CEE Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.