1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body si odváží šťastnější Otovice


Branky


85. P. Matějka - 13. P. Vogel , 24. P. Vogel
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Otovic

Do zápasu za velkého horka vstoupili lépe Otovičtí, Martínkovice přehrávali a dostávali pod tlak. Ve 13. minutě po faulu Jordána se trefil ze standartní situace kapitán hostujícího celku Vogel. První poločas a celkově i zápas měl dva hrdiny, tak jak to vždycky bývá, jednoho záporného a kladného. Tím záporným byl hráč domácích Jordán, kdy se po faulu ve 23. minutě vykartoval a oslabil své mužstvo. Kladným hrdinou se stal osřílený borec Vogel, z penaltového puntíku se nemýlil a posunul Otovice k dvoubrankovému rozdílu. Zbytek poločas nic zajímavého nepřinesl, a tak se skóre poločasu zastavilo na 0:2 pro hosty.

I v deseti se dá hrát

Pravidlo, že červená karta tým oslabí, se dnes moc nepotrvdilo. Martínkovičtí se do druhého poločasu pustili s velkou noblesou, o 100% zlepšili svoji hru a i v deseti soupeře značně přehrávali. Tým Otovic odpadl fyzicky, bohužel pro fanoušky z Martínkovic se jejím svěřencům nepodařilo alespoň snížit. Ke konci se snažili domácí hosty zatlačit a nakonec "vyplodili" branku tři minuty před koncem zásluhou Petra Matějky. Na víc než jen kosmetickou úpravu stavu se hráči Jiskry nezmohli, a tak sudí Franěk zápas ukončil za stavu 1:2 pro štastnější tým z Otovic.



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - J. Liška [-] (46. J. Uždil [-] ) , Z. Látr [-] (46. J. Uždil [-] ) , P. Matějka [-] , J. Uždil [-] , O. Janek [-] , L. Mihálik [-] , A. Ticháček [-] , P. Semenský [-] , M. Jordán [-] , P. Brožek [-]

Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - P. Vogel [-] , Z. Vacek [-] , O. Salfický [-] , J. Panchártek [-] , L. Kudláček [-] , M. Korityák [-] , T. Hrnčíř [-] , R. Gaabriš [-] , P. Franc [-] , P. Drechsel [-]

ŽK: 13. M. Jordán - 85. P. Franc . ČK: 23. M. Jordán .
Místo: Jiskra Martínkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Franěk Jakub - LÁTR Aleš (N), UŽDIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.