4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nikolčice uhrály tři potřebné body


Branky


2. Z. Vychodil (vl.) , 50. A. Čapka , 77. P. Nasadil , 88. P. Bartl
0

Situace po dvou zbytečných prohrách byla už s nádechem blížící se „deky“, která by nás čekala v případě dalšího neúspěchu. Tentokrát ale zaúřadoval týmový duch a připravil nám především ve druhém poločase dobrou fotbalovou podívanou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka a červená karta zjednodušily Nikolčicím vstup do utkání

K naší spokojenosti přispěla i vlastní branka stopera hostí, který si srazil prudký centr Všianského do vlastní sítě. Další „hloupý“ kousek předvedl hostující útočník, který po odehrání míče složil našeho brankáře k zemi a uviděl červenou kartu. To běžela 12‘ a v hlavě se vám honí myšlenka o využití početní převahy, nebo jak to často bývá, že se tým ještě více semkne a bojuje i za vyloučeného kolegu. První půle a hledání naší tváře to druhé potvrdilo. Neurovnané, opět časté ztráty, špatné zpracování po prvním dotyku. Přesto jsme se snažili hrát více přes zálohu než hosté, kteří mají ve svém středu výborně vybavené fotbalisty pro sólovou práci a především v závěru zápasu, kdy jsme polevili na koncentraci a dali jim prostor, se těmito nebezpečnými akcemi prezentovali, naštěstí nás podržel brankář Otáhal. O první naši vzrušující akci se postaral Jambor, který uvolnil Nasadila, jehož přehození skončilo mimo tyče. Obdobnou situaci předvedl Hrouzek s Lorencem, jehož přehození na dvakrát zlikvidoval brankář hostů. Ve 28‘ vyslali první vážnou navštívenku hosté, kdy po zbytečném faulu jsme čelili podařené střele na naši branku, kdy bravurním zákrokem se prezentoval Otáhal, který tuto střelu zlikvidoval na roh. To asi bylo z prvního poločasu vše důležité.

Seriál neproměněných šancí

Po obrátce se konečně začalo nabíhat, kombinovat a vytvářet brankové příležitosti. V 50‘ našel Dominik Všianský volného Adama Čapku, který přímo z přihrávky trefil k tyči a poslal tak uklidňující navštívenku v podobě druhé branky. Pak následovala přehlídka vyložených a vyloženějších šancí, které končily ale vždy fiaskem co se zakončení týče. Posuďte sami. 51‘ Pilarčík sám před brankařem, střela mimo, 64‘ Jambor po výborně zahraném trestném kopu minul branku, 66‘ snad největší tutovka, kdy Pilarčík z malého vápna hlavou minul prázdnou branku, v 67‘ se uvolnil Pilarčík a jeho střela opět mimo, v 75‘ v samostatném nájezdu poslal míč Všianský mimo branku. Až teprve 77‘ přinesla navýšení našeho náskoku, kdy přihrávku Adama Čapky zužitkoval střelou k tyči Patrik Nasadil. Pak přišlo uspokojení a polevení v koncentraci a nechali jsme hrát soupeře tím, že jsme jim sami umožnili rozvinout jejich nejnebezpečnější zbraň a to individuální práci s míče v rychlosti. Jakmile jsme je přestali atakovat hned při získání míče, předvedli nám, že fotbal v tomto jejich podání je velmi nebezpečný a nebýt výborných zákroků brankáře Otáhala, bylo by skóre jiné. V 79‘ a v 84‘ v samostatných nájezdech na našeho brankáře zůstalo konto naštěstí čisté. V 88‘ zakončil svoje sólo po přihrávce Adama Čapky David Němeček, který zachoval chladnou hlavu a provedl kličku brankáři a dopravil tak míč do prázdné branky a zarovnal tak konečný účet.        



Ohlasy k zápasu


Družstevník Nikolčice
Josef Foltýn - trenér Nikolčic: Poděkování patří všem hráčům, kteří vědomi si vážnosti situace zabrali a umožnili nám si tak konečně vydechnout a nabrat nové síly na příští týden, kdy nás čeká derby v Křepicích.




Sestavy


Družstevník Nikolčice
J. Otáhal [-] - T. Rabovský [-] , D. Hrouzek [-] , T. Krejčí [-] (65. J. Šťavík [-] ) - T. Lorenc [-] (46. V. Pilarčík [-] ) , J. Jambor [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-] - D. Všianský [-] (79. T. Jelínek [-] ) - L. Stehlík [-] , D. Němeček [-]

Slavoj Podivín
L. Solařík [-] - Z. Vychodil [-] , D. Derbl [-] , J. Kadrnka [-] (80. L. Jochman [-] ) , M. Hollý [-] (50. D. Jordán [-] ) , E. Krajča [-] , P. Dohnal [-] (80. A. Fric [-] ) , M. Fric [-] , J. Dvořák [-] (73. J. Skotal [-] ) , J. Krajča [-] , V. Šemora [-] (63. M. Pešl [-] )

ŽK: 15. J. Jambor - 20. J. Krajča , 63. J. Kadrnka , 89. Z. Vychodil . ČK: 12. M. Fric .
Místo: Nikolčice. Rozhodčí: Válek Pavel - ROSA Ondřej, BRAVENEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.