3:2
(0:2)
2. L. Grdina
44. J. Šurýn (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovorany vedly o poločase 0:2, Milotice ale díky drtivému závěru nakonec zvítězily 3:2


Branky


49. L. Hofr , 75. T. Kasan , 84. T. Kasan - 2. L. Grdina , 44. J. Šurýn (p.)
0

V Miloticích se utkaly dva tříbodové týmy. Milotice chtěly napravit nepovedené první domácí utkání. Utkání nabídlo dramatický průběh, který rozhodla až poslední minuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Hosté byli aktivnější a zaslouženě se ujali vedení

Špatný vstup do utkání se promítnul do celého prvního poločasu. Po zbytečném faulu se hosté ujali vedení ve 2.minutě, kdy se trefil Lukáš Grdina ze standardní situace. Hosté byli pohyblivější, důraznější a ze zabezpečené obrany se pokoušeli o brejky. Domácí se prezentovali nepřesnými přihrávkami , alibistickými nákopy a hlavně vlastními chybami , kterými dostávaly hosty do hry. Přesto se mohli domácí dočkat vyrovnání, ale v cestě jim stála 2x tyč hostující branky. A po dalším brejku hostí a 2 navazujících chybách domácích obránců se za ruku v pokutovém území pískala penalta, kterou hosté s přehledem proměnili. Autorem úspěšného pokutového kopu byl ve 44.minutě Josef Šurýn.

Střídající Tomáš Kasan strhl vítězství na stranu Milotic

O poločase došlo v domácím týmu ke změně v rozestavení a do hry se dostal jako třetí útočník Kasan, který hru Milotic oživil a rozhýbal. Domácím se hned na počátku druhého poločasu podařilo snížit parádní trefou Lukáše Hofra z trestného kopu. Od tohoto okamžiku dostali domácí tým z Hovoran pod tlak, ze kterého se zrodila další tyč. V 75. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Střelcem vyrovnávací branky byl střídající Tomáš Kasan. Ze záverečného tlaku nakonec domácí dokázali zápas otočit, když se po dalším centruVaňka prosadil ve skrumáži Tomás Kasan. Hosté už s výsledkem nedokázali nic udělat.



Ohlasy k zápasu


FK Milotice
Petr Vybíral - trenér Milotic: Pochvalu zaslouží celé mužstvo za druhý poločas, za vůli a bojovnost , kterou jsme zápas dokázali v úmorném počasí otočit.




Sestavy


FK Milotice
Z. Nedvědický [-] - Š. Novák [-] (46. T. Kasan [-] ) , A. Snopek [-] , L. Holub [-] , R. Nikl [-] (32. J. Balous [-] ) , R. Zajíc [-] , P. Knotek [-] , M. Mikéska [-] , L. Hofr [-] , O. Novák [-] , M. Vaněk [-]

ZEMAS Hovorany
M. Gebhart [-] - O. Ivan [-] , J. Škrobák [-] , P. Košulič [-] , Z. Šurýn [-] - J. Šurýn [-] , J. Hudec [-] , R. Stehlík [-] , M. Kovanič [-] (71. M. Válek [-] ) - J. Skopal [-] (82. M. Ivan [-] ) , L. Grdina [-]

ŽK: 67. J. Balous , 88. R. Zajíc - 42. L. Grdina .
Hráči zápasu: T. Kasan .
Místo: Milotice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hrazdíra Jiří - KNECHT Milan, VAJDÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.