Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podivín převálcoval Milotice, které body odevzdaly


Branky


0

Milotice zamiříly do Podivína, kde chtěly bodovat. Domácí bojovný tým Podivína chtěl rovněž bodovat, aby se bodově dotáhl právě na svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři trefy v rozmezí jedenácti minut rozhodly střetnutí

Podivín je na domácí půdě velmi nepříjemným soupeřem a tuto svou roli chtěl splnit i v utkání proti Miloticím. Utkání v Podivíně tak začalo ze strany domácích podobně jako v posledním domácím utkání proti Lovčicím. Akorát s tím rozdílem, že hráči Podivína stříleli branky. Podivín na hosty vlétl a v rozmezí od 6.minuty do 17.minuty nasázel hostům z Milotic tři branky, které vlastně určili ráz celého střetnutí. Postupně se trefili Jakub Krajča a dvakrát Petr Dohnal. Hosté působili naivním a odevzdaným dojmem a prakticky bez boje odevzdali domácím všechny body. Do poločasu domácí přidali ještě jednu branku. To se trefil Miroslav Nevěděl a tak se do kabin odcházelo s výsledkem 4:0, což byl náskok, o který by domácí tým neměl přijít. 

Domácí přidali ještě jednu branku

Druhý poločas probíhal v režii domácích, kteří nepřipustili žádné drama. Přidali ještě jednu branku Milanem Šulákem v 56.minutě, která rovněž byla poslední trefou utkání. Od větší pohromy zachránil hosty brankář Zdeněk Nedvědický, který zlikvidoval minimálně pět jasných brankových příležitostí a kryl i pokutový kop domácích. A tak Podivín získali skalp Milotic a potvrdil svou sílu na domácím trávníku svou dominantní hrou a cenným ziskem všech tří bodů, kterým se posunuli do středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Milotice
Petr Vybíral - trenér Milotic: Hráči si musí uvědomit, že reprezentují svoji obec a ne že se jen zúčastňují výletů do různých koutů našeho kraje!



Sestavy


Slavoj Podivín
J. Lucký [-] - M. Šulák [-] (58. J. Dvořák [-] ) , D. Derbl [-] , J. Kadrnka [-] , E. Krajča [-] (79. V. Šemora [-] ) , P. Dohnal [-] (85. L. Jochman [-] ) , M. Švestka [-] (86. M. Pešl [-] ) , A. Fric [-] , J. Krajča [-] (83. J. Skotal [-] ) , M. Nevěděl [-] , M. Hollý [-]

FK Milotice
Z. Nedvědický [-] - L. Holub [-] , T. Kasan [-] , J. Gergel [-] (46. V. Půček [-] ) , A. Snopek [-] , Š. Novák [-] , P. Knotek [-] , M. Mikéska [-] , L. Hofr [-] , O. Novák [-] (62. M. Beneš [-] ) , M. Vaněk [-]

ŽK: 16. L. Hofr .
Místo: Podivín. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Vévoda Patrik - KOCMAN Jakub, JANULÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.