1:2
(1:1)
45. D. Bažout (p.)
54. P. Novotný
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božanov na vítězné vlně


Branky


17. K. Köhler - 45. D. Bažout (p.) , 54. P. Novotný
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi vyrovnaná první půle

V jediném nedělním utkání 4. kola se mezi sebou utkaly celky ze Stárkova a Křinic. Oslabení domácí museli znovu nastoupit s pár dorostenci, kteří určitě neudělali žádnou ostudu. Běhavější Stárkov byl velmi vyrovnaným soupeřem pro Božanov, techničtější hosté měli velký problém s jejich hrou. V 17. minutě přišel první gól, kapitán domácích Köhler vystřelil z větší dálky pokus, který nešťastně propadl brankáři Božanova Svědíkovi mezi rukama - 1:0. Pro hosty velmi nepříjemná záležitost. Zbytek poločasu byl vyrovnaný, bez žádné větší šance. V poslední minutě ale přeci jen přišlo vyrovnání. K pokutovému kopu se postavil nejlepší střelec soutěže David Bažout a pokračoval v nastoleném trendu. Proměnil. Mužstva tak odcházela do kabin za nerozhodného stavu.

I ve druhém poločase gól po chybě gólmana

Hosté z Božanova si asi v kabině řekli, že takhle to dál nejde, že zase musí hrát to "svoje", pěkně po zemi. V 54. minutě dostali pěkný dárek od domácího brankáře Kučery, který asi neměl svůj den. Trestný kop z dálky si srazil nechtíc do své brány. Po změně skóre si už Božanovští vytvořili pár šancí. Například střela kanonýra Bažouta krásně zaplavala a těsně "lízla" tyčku. To třeba Pavel Exner starší se snažil na vápně tři hráče vymotat, jeho střelu brankář Kučera ale vyškrábl. Další šance, co stojí za zmínku, je samostatný nájezd Marka Violy na brankáře domácí. Útočník Božanova trestuhodně minul. Žádný z týmů už žádnou branku nepřidal, a tak si mohli hosté odvést ze Stárkova tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - brankář Stárkova: Dnes se hrálo vyrovnané utkání, škoda obdržené branky. Fotbal se ale hraje na góly.

Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: V prvním poločase jsme nehráli dobře, zase je dobře, že jsme dokázali ještě do poločasu srovnat. V druhé půli jsme se už vrátili ke své hře a jsme rádi, že si vezeme ze Stárkova tři body.



Sestavy


Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - V. Pročko [-] , T. Kylar [-] , M. Urban [-] , O. Vágner [-] (88. M. Venclík [-] ) , M. Žid [-] , M. Pročko [-] (70. M. Kanozsay [-] ) , M. Šmatlán [-] , M. Žid [-] , L. Lokvenc [-] , K. Köhler [-]

Sokol Božanov
M. Svědík [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , P. Klement [-] , R. Kratochvíl [-] (68. P. Chotěborský [-] ) , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , P. Exner [-] , M. Viola [-] , P. Chotěborský [-]

ŽK: 47. M. Urban , 52. L. Lokvenc - 73. P. Exner .
Místo: Sokol Stárkov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - KYLAR Petr (N), LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.