3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nikolčice plně bodovaly, nepřipustily překvapení


Branky


0

Domácí Nikolčice pod vedením Josefa Foltýna si chtěly na domácím hřišti vylepšit své tabulkové postavení. Ve svém prostředí přivítaly hosty z Tvrdonic, které jsou na posledním místě tabulky, ale je nutné podotknout, že toto bylo již čtvrté utkání z pěti úvodních, které Tvrdonice odehrály na půdě soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychle tři branky byly rozhodující

Již v 5.minutě pádil v samostatném nájezdu Abudayyeh na branku hostí, ale střelu mu v posledním okamžiku zablokoval obránce na roh. Hosté, pro které to bylo již čtvrté utkání z pěti úvodních kol venku, jsou zatím na posledním místě a nezačali u nás proti silnému větru vůbec špatně. Nikolčicím se nedařilo krotit míč, časté kolmé přihrávky díky silnému větru, který nám byl v zádech, končily v zámezí. Postupem času se začala dařit kombinace a přicházely i šance, které domácí dokázali proměnit v branky. Ve 14.minutě unikl Jelínek Jakub, který nastoupil poprvé v nové soutěži po zranění a připravil parádní zakončení Radkovi Abudayyehovi, který si dokázal naběhnout na výbornou přihrávku a bylo to 1:0. O deset minut později něco podobného vytvořila dvojice Stehlík v roli nahrávače a Tomáš Lorenc v roli zakončovatele a bylo 2:0. Ve 28‘ vyslal Hrouzek ideální přihrávku na nabíhajícího Tomáše Lorence a ten zakončil s přehledem sólo na brankáře. V závěru poločasu mohli Nikolčice navýšit náskok, ale ani Lorenc ve 40.minutě, ani Abudayyeh ve 42.minutě či 46.minutě neměli štěstí v koncovce, když zachraňoval hostující brankář nebo v případě překonání na brankové čáře obránce.

Silný vítr ovlivnil dění na trávníku

Jak se odvíjel nepodařený druhý poločas poločas? Nejdříve v 50.minutě unikl Lorenc za obranu hostí, ale v rozhodující chvíli zvolil přihrávku a z úniku nebylo nic. Přes trápení se domácí dostali díky hostům, kteří se snažili dát branku, i do vyložených šancí, které ovšem nedokázali proměnit. Nejdříve Pilarčík v samostatné nájezdu si položil brankáře, který odvážným skokem pod nohy zlikvidoval šanci, pak opět Pilarčík sám přestřelil branku. Hosté se snažili dát alespoň branku a zápas zdramatizovat, ale brankář domácích byl proti. v závěru měli domácí ještě dvě šance, které ovšem opět nedokázali proměnit. A tak tři branky z úvodního poločasu byly brankami jedinými a přinesli domácím tři kýžené body.

 



Ohlasy k zápasu


Družstevník Nikolčice
Josef Foltýn - trenér Nikolčic: Co na závěr? Další krůček za námi. Opět jsme se přesvědčili, že v této třídě může ztratit body kdokoliv kdekoliv. Tvrdonice určitě se nebudou chtít krčit na posledním místě, za čímž stojí i nepříznivé jejich vylosování kdy z 5 zápasů hráli 4 zápasy venku. Nás čeká tvrdý oříšek v neděli dopoledne v Žarošicích a za druhou půlku máme co napravovat. S tímto výkonem bychom asi neobstáli. Hrajme fotbal pro radost nás a především diváků. Pak se budeme všichni rádi na hřiště vracet. Za druhou půlku jsme zůstali hodně dlužni.




Sestavy


Družstevník Nikolčice
J. Otáhal [-] - T. Rabovský [-] , D. Hrouzek [-] - T. Lorenc [-] , J. Jambor [-] , A. Čapka [-] (61. V. Pilarčík [-] ) - L. Stehlík [-] , R. Abudayyeh [-] , D. Němeček [-] , J. Jelínek [-] (57. P. Nasadil [-] ) , J. Šťavík [-]

Sokol Tvrdonice
D. Fibingr [-] - V. Blažek [-] (46. J. Mišurec [-] ) , P. Kovář [-] (69. P. Malacka [-] ) , T. Vacula [-] , D. Rebenda [-] , I. Serafin [-] , V. Janulík [-] (66. R. Trecha [-] ) , M. Čapka [-] , T. Vacenovský [-] , M. Vališ [-] (52. A. Trubač [-] ) , I. Menšík [-]

ŽK: 30. P. Kovář , 79. P. Malacka , 83. T. Vacenovský .
Hráči zápasu: T. Lorenc .
Místo: Nikolčice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hrazdíra Jiří - VAŠÍK Michael, KOPŘIVA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.