0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká nad Veličkou je prvním celkem, který z Podivína veze body


Branky


0

Podivín chtěl na svém hřišti pokračovat ve vítězné šňůře, chtěl navléct další korálek, ale hosté z Velké nad Veličkou byli proti a jako první tým letošního ročníku této krajské soutěže odvážejí všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas a vedení hostů

Velká nad Veličkou přijela do Podivína napravit loňskou bodovou ztrátu, kdy vedla 2:1, hrála proti deseti domácím a přesto utkání prohrála 2:3. Navíc v předchozích dvou utkáních v domácím prostředí plně bodovala a tak si v tomto utkání věřila. Domácí celek naopak svá dvě předchozí domácí střetnutí vyhrál. Utkání bylo vedeno v bojovém duchu, Podivín je zvyklý na tento styl, který není příjemný žádnému soupeři. První poločas se odehrál s minimem šancí. Velká se vyrovnala domácímu hernímu stylu a nedovolila domácím žádnou vážnější akci. Stejně tak domácí tým si vzadu uhlídal nebezpečné útočníky soupeře. A to ale až na jednu výjimku. Tou byl okamžik ve 28.minutě. Tato minuta se stala momentem, kdy padla jediná branka utkání a jejím autorem byl Martin Mička. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:1 pro hosty z Velké. 

Pokračovalo se v bojovném výkonu

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu v herním projevu obou dvou týmů. I druhý poločase se odehrával většinou v prostoru mezi vápny. Žádnému z týmů se již nepodařilo do konce utkání vstřelit branku. I když utkání bylo vedeno v bojovném duchu, tak byly rozdány pouze tři karty, což svědčí o férovosti všech zákroků. Hosté z Velké nad Veličkou vezou z Podivína velmi důležité tři body, které je přiblížily na dosah vedoucím celkům této krajské soutěže.



Ohlasy k zápasu



Kordárna Velká nad Veličkou
Petr Valášek - kapitán Velké nad Veličkou: Potřebovali jsme uhrát vzadu utkání na nulu a to se nám povedlo, věděli jsme, že gól dáme a že může být rozhodujícím. Se třemi body jsme maximálně spokojeni.



Sestavy


Slavoj Podivín
J. Lucký [-] - M. Šulák [-] (60. V. Šemora [-] ) , J. Kadrnka [-] , Z. Vychodil [-] (60. M. Fric [-] ) , E. Krajča [-] , P. Dohnal [-] (81. J. Dvořák [-] ) , M. Švestka [-] , A. Fric [-] (75. D. Jordán [-] ) , J. Krajča [-] , M. Nevěděl [-] , M. Hollý [-]

Kordárna Velká nad Veličkou
T. Sládeček [-] - O. Spazier [-] (74. F. Koželuha [-] ) , J. Rumíšek [-] (67. M. Janás [-] ) , E. Hrbáč [-] , M. Tvrdý [-] (40. D. Lipár [-] ) , M. Spazier [-] , P. Valášek [-] , M. Mička [-] (86. S. Sečkař [-] ) , P. Horák [-] , M. Kohůt [-] , M. Mikeska [-]

ŽK: 45. M. Šulák , 80. J. Kadrnka - 37. P. Valášek .
Hráči zápasu: E. Krajča - T. Sládeček , P. Horák .
Místo: Podivín. Počet diváků: 90. Rozhodčí: SUCHÁ Klára - PLESKAČ Jiří, JANIČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.