0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovčice promarnily možnost jít do čela tabulky. Odevzdaly Hlohovci všechny body


Branky


0

Lovčice v minulém kole předvedli střelecký koncert v Hroznové Lhotě a tak se v Lovčicích čekalo, že domácí celek naváže na gólové hody z minulého kola. Ovšem celek z Hlohovce domácím nedovolil, aby navázal na střelecký výsledkek z Hroznové Lhoty a svým defenzivním stylem si odvezl nakonec všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonický tlak domácích a branka hostů

Od prvního hvizdu rozhodčího bylo jasné, s jakou taktikou přijel celek z Hlohovce na hřiště do Lovčic. Hosté zalezli před pokutové území, kde se rozhodli strávit celé utkání. Výjimkou byly okamžiky, ve kterých domácí chybovali nepřesnou přihrávkou, čehož Hlohovec využíval k rychlým brejkům. Naštěstí pro domácí tyto brejky hosté nedotáhli do brankové podoby. Domácí se snažili, přišpendlili hosty před pokutové území, ale k výrazným brankovým příležitostem se nedostali. A když ano, tak praporek pomezního přerušil radost domácích při signalizaci ofsajdu. Nepřesným zakončením se prezentoval podzimní kanonýr Petr Vacula, střelu Petra Kyněru zneškodnil hostující brankář Tomáš Orlický. A tak udeřilo na druhé straně, když se ve 34.minutě trefil střelou pod břevno hostující Lukáš Buriánek. Ani jeden z týmu do konce poločasu gólově neudeřil a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1 pro celek z Hlohovce.

Lovčice Hlohovci téměř nepůjčily míč, přesto nevstřelily branku

Ve druhém poločase byl tlak domácích Lovčic ještě větší. Hosté prakticky neopouštěli vlastní polovinu hřiště s výjimkou několika málo brejků, které ovšem nepřinesly výrazné nebezpečí pro domácí branku. A tak to byli především domácí, na kterých bylo, aby předvedli fotbal, který by měl bavit. Ovšem díky drobným nepřesnostem nebo zbrklým zakončením se nedostali do šancí, které by znamenaly branku. V průběhu druhého poločasu domácí hostím nepůjčili téměř míč a pokud ano, tak se hosté z Hlohovce překonávali v tom, kdo dokopne míč daleko do polí, které se nacházejí kolem fotbalového areálu. Šance Romana Hály, Tomáše Maniatise zůstaly nevyužity a tak si hosté odvážejí překvapivě všechny tři body. A ještě jedna poznámka k utkání. Pravidlo, ve kterém se rozhodčí dušují, že vždy chrání ofenzivní a kombinační tým, se v tomto utkání stalo obyčejnou frází. Škoda pro samotný fotbal. Lovčice budou chtít toto zaváhání napravit příští týden, kdy hrají v Kněždubu.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Lovčice
Jan Ondra - trenér Lovčic: Vůbec nevím, co si mám o tomto utkání myslet. Z mého pohledu utkání, které nabídlo stinné stránky české kopané. Soupeř má určitě kvalitu na to, aby hrál útočný fotbal a nedopouštěl se "faulů" proti němu. Některé zákroky byly za hranici tvrdosti (kde je respekt k soupeři). Nebo bránit v jedenácti lidech? Smát se tomu, když zakopnu míč daleko do pole? Opravdu nevím, co k tomu říct. Pro nás z toho vychází jediné. Pracovat na tom, abychom se dokázali prosadit i proti takovému soupeři.




Sestavy


FK Sokol Lovčice
J. Láník [-] - R. Hála [-] , R. Šimeček [-] (49. L. Marčík [-] ) , L. Kunický [-] (65. T. Maniatis [-] ) - D. Knap [-] , F. Maniatis [-] , M. Maruška [-] , P. Vacula [-] - L. Baťa [-] (87. T. Miša [-] ) , M. Hladký [-] , P. Kyněra [-] -

Sokol Hlohovec
T. Orlický [-] - I. Valachovič [-] , C. Drozd [-] , K. Koryčánek [-] (89. J. Garčic [-] ) , L. Radkovič [-] (52. M. Radkovič [-] ) , P. Lakatos [-] , L. Pekárek [-] (79. M. Lakatoš [-] ) , M. Trpišovský [-] , L. Buriánek [-] , T. Málek [-] (70. J. Trpišovský [-] ) , V. Pixa [-]

Místo: Lovčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEITL Stanislav - KNECHT Milan, STRMISKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.