1:1
(0:0)
80. R. Lunga
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celky ze dna tabulky se podělily o body


Branky


0

Podivín a Vacenovice. Týmy, které jsou připoutány ke dnu tabulky, usilovaly o zisk všech tří důležitých bodů. Ovšem ani jednomu z nich se to nepovedlo a tak se situace v tabulce vlastně nezměnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácí Slavoj Podivín byl v prvním poločase lepším týmem a měl možnost vstřelit branky. Ovšem trestné kpy končily vedle branky Vacenovic. Domácí se tlačili před pokutové území hostí a hosté využívali nabídnutý prostor k rychlým kontrům, ale žádné zakončení neneslo přívlastek gólové. Domácí Podivín dostal šanci ke vstřelení branky ze značky pokutového kopu, ale Martin Švestka tuto šanci promarnil. Nutno dodat, že byl sám faulovaným a tak se potvrdilo pravidlo o tom, že faulovaný hráč by neměl zahrávat pokutový kop. Hostující brankář Jaštík si s jeho střelou poradil. A tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0, který více vyhovoval hostům.

Druhou penaltu domácí proměnili

Začátek druhého poločasu se povedl domácím. Po přeskupení řad byli aktivnější a využili toho z brejkové situace hned v 53.minutě, kdy hosté zahrávali rohový kop a domácí získali výhodu druhé penalty v utkání. Výborná brejková situace vyústila ve faul hostujícího brankáře Jakšíka, který dostal trest v podobě červené karty, a domácí využili nabídnutou šanci v podobě pokutového kopu. 1:0. Střelcem branky se stal Miroslav Nevěděl. Hosté byli nuceni po inkasované brance otevřít hru i vdeseti hráčích, čehož využívali domácí k brejkům, které ovšem nedokázali přetavit do pojišťovací druhé branky. A tak udeřilo na druhé straně. Vacenovice zahrávaly trestný kop, který doplachtil do šibenice branky domácích. 80.minuta znamenala vyrovnání na 1:1 z kopačky Romana Lungy. Ani jeden z týmů už poté nedokázal vsítit rozhodující branku a tak utkání skončilo za stavu 1:1.



Sestavy


Slavoj Podivín
J. Lucký [-] - J. Dvořák [-] , M. Nevěděl [-] , D. Derbl [-] , J. Kadrnka [-] , V. Šemora [-] , P. Dohnal [-] , M. Fric [-] (78. L. Jochman [-] ) , M. Švestka [-] , A. Fric [-] (75. D. Jordán [-] ) , M. Hollý [-] (84. M. Steinbacher [-] )

SK MOGUL Vacenovice
M. Jaštík [-] - R. Lunga [-] , F. Červinka [-] , P. Grufík [-] , Z. Grufík [-] - P. Korčák [-] , M. Jakubíček [-] , M. Miléř [-] (77. K. Brhel [-] ) , R. Příkazský [-] - D. Nešpor [-] , P. Šťastný [-] (7. J. Školař [-] ) -

ŽK: 2. M. Hollý , 15. M. Švestka , 19. M. Fric , 58. A. Fric , 68. J. Dvořák , 75. P. Dohnal , 82. D. Derbl - 24. Z. Grufík , 45. R. Lunga . ČK: 51. M. Jaštík .
Místo: Podivín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUDĚLKA Jaromír - VAŠÍK Michael, MACEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.