Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacenovice se s Nikolčicemi rozdělily o body


Branky


0

Vacenovice přivítaly na svém hřišti celek z Nikolčic a chtěly doma potvrdit vítězství, kterého dosáhly v Křepicích. Nikolčice se naproti tomu dostaly do útlumu, ze kterého se pokusily dostat právě ve Vacenovicích? Komu se nakonec více dařilo? Utkání nabídlo po bodě na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali náskok, ale rychle o něj přišli

Vacenovice chtěly bodově navázat na tři body, které vybojovaly v Křepicích a tomu nasvědčoval i úvod utkání. Domácí získávali výhodu zejména díky standardním situacím, do kterých je pouštěli hosté svými zbytečnými zákroky. Naštěstí pro hosty se domácí nedokázali gólově prosadit. A tak první vážnější vzrušení přišlo na druhé straně. To se Nikolčice mohly dostat do vedení, ale hlavička Rabovského skončila po rohovém kopu nad břevnem domácí svatyně. Ovšem standardní situace nakonec znamenala úvodní branku utkání. Ve 33.minutě se prosadil Miroslav Sladký z rohového kopu - 1:0. Domácí si ale dlouho z vedení neradovali. Již ve 35.minutě došlo k vyrovnání. To se z dálky trefil Pavel Němeček a na ukazateli skóre tak svítil stav utkání 1:1. Nikolčice mohly dokonat obrat, ale to by musel Radovan Abudayyeh využít svou gólovou příležitost. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

I druhý poločas skončil nerozhodně

Druhý poločas začal šancemi na obou dvou stranách. Ale skóre se opět pohnulo až v 59.minutě, kdy se podruhé v utkání prosadil Miroslav Sladký a opět to bylo po standardní situaci - 2:1. V těchto okamžicích byla hra vyrovnaná, přesto bylo na hostech cítit, že chtějí získat alespoň bod. A tak poslední čtvrthodinka přinesla jejich tlak. Z toho nakonec hosté vytěžili alespoň vyrovnání, které zaznamenal v 86.minutě Radovan Abudayyeh. Utkání tak dospělo do smírného konce.



Ohlasy k zápasu



Družstevník Nikolčice
Josef Foltýn - trenér: Vzhledem k vývoji utkání jsme s bodem spokojeni. Citelně nám v tomto utkání chyběl autor finálních přihrávek Adam Čapka, který byl v trestu za vyloučení a jeho činnost jsme na hřišti nedokázali nahradit. Čas ukáže, zda bod z Vacenovic byl ziskem nebo zda jsme dva body ztratili.



Sestavy


SK MOGUL Vacenovice
M. Jaštík [-] - P. Grufík [-] , Z. Grufík [-] , M. Chvátal [-] (70. R. Procházka [-] ) , R. Lunga [-] - M. Krist [-] , R. Příkazský [-] , M. Sladký [-] , M. Jakubíček [-] - P. Korčák [-] (89. J. Školař [-] ) , D. Nešpor [-] -

Družstevník Nikolčice
V. Strouhal [-] - L. Stehlík [-] , T. Rabovský [-] , D. Hrouzek [-] , J. Jelínek [-] - J. Jambor [-] , D. Němeček [-] - R. Abudayyeh [-] - P. Dvořák [-] , D. Všianský [-] (46. T. Lorenc [-] ) , P. Nasadil [-] (60. V. Pilarčík [-] )

ŽK: 84. D. Nešpor - 70. R. Abudayyeh .
Hráči zápasu: M. Sladký .
Místo: Vacenovice. Počet diváků: 121. Rozhodčí: SEITL Stanislav - ONDROUCH Tomáš, VAJDÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.