Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedělní přestřelku zvládli lépe domácí z Poříčí


Branky


0

Jediné nedělní utkání se odehrálo ve Velkém Poříčí, ve kterém se utkali rezervní týmy Velkého Poříčí a Broumova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

 Jediné nedělní utkání nabídlo velkou řadu branek. Začátek zápasu se více povedl domácím z Poříčí, když k odraženému míči se dostal domácí Lupínek, který bez problémů zakončil do odkryté branky. Diváci se dlouho nenačekali na druhou branku v utkání, kdy po přetaženém centru se dostal k míči Lehotský a zakončil přesně. Hra plynula dále, kdy byla vidět řada nepřesností. Po faulu na skvěle hrajícího Lupínka byla odpískaná penalta, o které hlavní rozhodčí Škoda ani chvíli neváhal. Míč si vzal na starosti Novák, který dokázal zachovat chladnou hlavu a dostal Poříčí do vedení. Ve 40. minutě si na přihrávku naběhl Berger a dokázal proměnit svůj únik.  

Nádech po penaltě Schuberta nevyústil v bodový zisk

 Po přestávce tým z Poříčí pokračoval v náporu, který vyústil nádherným gólem Krombholze, když v samostatném úniku na brankáře Fajstla si poradil lišáckým lobem. Po změnách v sestavě Broumov zlepšil svojí hru a dokázal dostat domácí pod tlak. V 74. minutě byl v pokutovém území odpískán faul po chybě domácího brankáře. Kapitán Schubert si vzal pokutový kop na starosti a nekompromisně proměnil. To probudilo Broumovský tým a netrvalo dlouho, kdy se po rohovém kopu dostal k míči na hranici vápna Dostál, který prostřelil skrumáž hráčů a snížil na 4:3. Hosté sahali po bodu ale nedokázali vsítit další branku a tak se museli smířit s tím, že z Velkého Poříčí odjedou bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov B
Jan Klicnar: První poločas jsem kluky pokáral, protože to bylo špatné ale v druhém to nezabalili a vydali se ze všech sil a sahali jsme po bodu.



Sestavy


TJ Velké Poříčí B
A. Jansa [-] - P. Berger [-] (60. E. Krombholz [-] ) , J. Gois [-] (71. F. Soldán [-] ) , T. Lupínek [-] (66. L. Hloušek [-] ) , D. Hanzl [-] , Š. Marek [-] (91. M. Tóth [-] ) , M. Jansa [-] , J. Novák [-] , O. Lokvenc [-] , Z. Šnajdr [-] , M. Mikuš [-]

TJ Slovan Broumov B
M. Fajstl [-] - M. Háze [-] , J. Pokorný [-] , J. Semerák [-] , F. Dunovský [-] - J. Schubert [-] , D. Mantel [-] , T. Bitnar [-] (60. M. Dostál [-] ) - P. Gajdoš [-] , M. Hamada [-] , J. Lehotský [-] (46. A. Krejčí [-] ) -

ŽK: 32. J. Gois , 66. D. Hanzl , 67. T. Lupínek , 72. A. Jansa - 20. J. Schubert , 39. F. Dunovský , 42. J. Semerák . ČK: 90. Z. Šnajdr .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Škoda Martin - VANÍČEK Michal, KLEČÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.