0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedovnice potřetí zápas neotočily


Branky


0

     Domácí nenastoupili vůbec v optimální sestavě. Chyběl například kanonýr Vít Borek a tato absence se ukázala jako klíčová. Hosté z Čebína přijeli do Jedovnic s vizitkou mužstva, které ještě neinkasovalo a tak byla zajímavá konfrontace útočně laděných domácích s obranným valem hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V tomto zápase padla kosa na kámen. Hosté se svým propracovaným obranným systémem zavzpomínali na léta minulá, kdy se tímto herním stylem prezentovali italská mužstva anebo třeba Tatran Prešov. Jeho prešovský beton byl proslulý po celé republice. Oba celky nastoupili do zápasu s prořídlou lavičkou, kdy tam seděl jeden resp. dva náhradníci. Domácím nelze upřít snahu potěšit své věrné fanoušky. Snažili se hrát aktivně, ale hosté je lapali do svých obranných sítí. Tak bylo k vidění domácí dobývání tvrze. Po půl hodině hry udeřilo nečekaně na druhé straně, když se prosadil Patrik Kučera. Tato branka ještě více podpořila taktiku hostů a vše jim hrálo do karet. Zvláště, když se stejný muž trefil na začátku druhé části hry a zvýšil vedení hostů na 0:2. S přibývajícím časem se útočná aktivita domácích změnila v marnost. Hosté byli skvěle připraveni a domácím celkem nic nedovolili. Připsali si na své konto třetí vítězství a třetí nuly na svém kontě. Domácí naopak poprvé prohráli. Po dvou otočených duelech se jim tento kousek nepodařilo zopakovat potřetí.



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - B. Formánek [-] (79. M. Galita [-] ) , L. Milko [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , M. Tajnai [-] , T. Blatný [-] , K. Vintr [-] , M. Rybář [-] , M. Gryc [-] , J. Galita [-]

FC Čebín
M. Brodecký [-] - M. Malý [-] , L. Beránek [-] , J. Šíp [-] , M. Brodecký [-] - P. Farkač [-] , M. Brodecký [-] , P. Sadílek [-] , P. Kučera [-] - M. Blahák [-] (46. M. Sokol [-] ) , V. Kučera [-]

ŽK: 31. M. Brodecký .
Místo: Jedovnice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BALAŠČÁK Dominik - PAULÍK Martin, DANÁC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.