Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Návrat Borka do sestavy přivál tři body pro Jedovnice


Branky


0

      Do Rousínova zavítalo oživení v podobě nováčka z Jedovnic. Domácí však nechtěli přihlížet další bodové ztrátě a chtěli udělat vše pro bodový zisk. Měli na to největší čas, neboť pouhý bodík na jejich kontě je opět pomalu přikovává ke dnu tabulky a rýsujícímu se deja vu v podobě boje o záchranu. Hosté sice v minulém kole prohráli s Čebínem, ale do sestavy se jim vrátil kanonýr Borek a stal se opět rozhodujícím závažím na fotbalových vahách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Hosté měli skvostný vstup do zápasu. Na nic nečekali a hráli aktivně. Domácí byli jejich útočným snažením notně zaskočeni a už v 8 minutě se připomněl Vít Borek a nedal Slovákovi v brance domácích šanci. Jenomže domácí byli odhodlaní se o výsledek porvat a netrvalo dlouho a přišlo srovnání z nohy Zbořila. To běžela 17 minuta. Hosté však svému stylu hry věří a dále útočili. Ve 27 minutě se trefil Martin Tajnai a Jedovnice opět vedli. Do konce první části se již skóre nezměnilo.

   

     Nástup do druhé části hry patřil hostům. Ti téměř okopírovali vstup do celého zápasu. Tentokráte po 6 minutách se podruhé trefil Borek a s domácími to vypadalo velice zle. Ztráceli dva zásahy na bodový zisky. Hosté však hráli velice zodpovědně. Domácím nelze upřít snahu, ale na Jedovnice to bylo málo. Nebylo tedy divu, že v 86 minutě navýšil vedení hostů Blatný. Korekce od domácích přišla až v poslední minutě z kopačky Diváckého.

      Jedovnice potřetí v sezóně zvítězili a potřetí u toho byl kanonýr Vít Borek. Bez něj to hostům jaksi nejde. Rezerva Rousínova opět prohrála. Tentokráte sice neinkasovala tolik jako v Medlánkách, ale přesto její brankový příděl v dosavadních zápasech je veliký. Ještě jedna kuriozita stahující se k tomuto zápasu. Hostující kapitán Viktor Pernica dostal vítězství jako dárek ke svým třicetinám a navíc si sám věnoval dar, když dopoledne na vyškovském letiště získal druhé místo v autoslalomu. Tomu se říká slavit! 



Sestavy


Tatran Rousínov B
F. Slovák [-] - R. Paulík [-] , L. Zbořil [-] (77. D. Matějíček [-] ) , P. Hluchaň [-] , J. Daněk [-] - D. Benda [-] , M. Radil [-] , D. Rusnák [-] (57. M. Hrabal [-] ) , M. Růžička [-] - J. Hartl [-] , M. Divácký [-] -

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - L. Milko [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , M. Tajnai [-] , V. Borek [-] (89. M. Galita [-] ) , K. Vintr [-] (59. T. Blatný [-] ) , M. Rybář [-] , J. Galita [-] , B. Formánek [-] (83. M. Gryc [-] ) , P. Bareš [-]

ŽK: 65. M. Hrabal , 68. J. Daněk , 75. J. Hartl - 73. V. Pernica , 78. B. Formánek .
Místo: Rousínov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEITL Stanislav - BĚLÁK Marek, MAREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.