2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedovnice věděly, že se v případě výhry v derby můžou dostat do čela skupiny A I. B třídy. A od začátku byly lepším týmem. V prvním poločase dvakrát udeřil Martin Tajnai, jeho trefy ze 7. a 17. minuty rozdaly karty a nakonec i rozhodly zápas. V další šanci se ocitl domácí Sedláček, ale tečovaná střela skončila mimo bránu. Hosté se dostávali před domácí bránu jen ojediněle, jako po rohu v 38. minutě, kdy ale domácí gólman zasahovat nemusel, nebo o dvě minuty později, když poslal do vápna Čepa trestný kop, jenže rozhodčí odpískali útočný faul.

V 41. minutě poslal do akce výstavní přihrávkou domácí Vít Borek Tajnaie, toho vychytal rájecký gólman Němec. Jedovnice byly v závěru první půle lepší, ještě z poslední akce hlavičkoval po rohu Tajnaie Bartoš nad.

Po přestávce pokračovala snaha domácích o třetí branku, která by definitivně rozhodla zápas. V 50. minutě utekl po pravé straně Gryc a do gólové šance vyslal Borka. Ten touto akcí začal nekonečný seriál soubojů s rájeckým gólmanem. V tomto minisouboji jednoznačně vyhrál rájecký gólman, který nakonec zachránil hosty od mnohem většího debaklu.

Rájci se nedařilo překonávat domácí obranu, která sbírala míče, když už se dostali hosté na dostřel, poradil si domácí brankář. Ten hostující se zato nenudil vůbec. Nejdřív Němec vypíchl míč na poslední chvíli Tajnaiovi, pak už se festival útočných akcí rozjel naplno. V 58. minutě se vrátil po ošetření do hry Borek, poslal krásnýpas napravo Sedláčkovi, ten ovšem minul levou tyč. Za pár minut zase našel Borek Gryce, i s ním si Němec poradil. Rájec sice mírně ožil, ale domácí hráči neustále velice snadno pronikali až před gólmana. V 64. minutě překopl Borek ze tří metrů bránu, v 72. minutě zase všem utekl a před Němcem zasekl míč a minul bránu. Po něm mířil vysoko i Sedláček. V 81. minutě si domácí útočníci dávali ve vápně přednost, až našel Borek jen náruč gólmana Němce. Na druhé straně zakončoval po standardce a autu rájecký Navrátil také nad bránu.

V 85. minutě vyvrcholil boj Borka s Němcem srážkou, ani tentokrát nedostal jedovnický útočník míč za záda pohotového gólmana. Dvě minuty před koncem dostal za kritiku rozhodčího druhou žlutou a červenou rájecký Navrátil, ale zápas už byl rozhodnutý, hosté neměli sílu na obrat v závěru zápasu. „Jedovnice mají dobrou útočnou fázi, připravovali jsme se na to, bohužel jsme je neuhlídali. Hrály kombinační fotbal po zemi, nenakopávaly, líbilo se mi to, určitě to byl jeden z nejkvalitnějších soupeřů, se kterými jsme zatím hráli," ocenil soupeře kouzelník v rájecké bráně Filip Němec.

Jedovnice potěšily přes dvě stovky domácích fanoušků, kteří tvoří dlouhodobě výbornou kulisu jedovnickému fotbalu. „Já už jsem říkal před sezonou, že do této soutěže patříme, kluci chtějí dokázat, že jsou tam právem. Tři roky se o to snažili. Ale teď jsme první, což mě sice těší, ale je to zároveň trochu zavazující. Ale samozřejmě jsemspokojený, i s dnešním zápasem," uvedl po utkání trenér Jedovnic Tomáš Šenk. Zároveň potvrdil, že cíl klubu skončit do osmého místa se nemění.

Rájci se naopak zatím nedaří, z pěti zápasů má jen čtyři body a je jedenáctý. „Jsem z toho hrozně zklamaný. První zápas v Líšni, který jsme vyhráli, jsem neviděl. Pak už jsem sledoval všechno, ale hrajeme hodně špatně. Nevím, jak je to možné, příprava nám vyšla, říkal jsem si, že tato sezona bude bezproblémová a najednou se dostáváme do situace, kdy budeme hrát o sestup," popisuje Málek.

zdroj.Blanenský denik.



Zdroj: http://blanensky.denik.cz/fotbal_region/jedovnice-vyridily-i-rajec-golman-nemec-odvracel-vetsi-debakl-20150914.html



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - L. Milko [-] , M. Rybář [-] , J. Galita [-] , M. Bartoš [-] - M. Gryc [-] , V. Borek [-] , J. Sedláček [-] , K. Vintr [-] - V. Pernica [-] (70. M. Galita [-] ) , M. Tajnai [-]

FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - M. Klimeš [-] , T. Kopecký [-] , A. Zavoral [-] - K. Dvořák [-] (62. J. Klimeš [-] ) , P. Žilka [-] , M. Štrajt [-] , M. Knies [-] - O. Čepa [-] , D. Kunc [-] , L. Macháček [-] (29. F. Navrátil [-] )

ŽK: 30. J. Galita - 77. J. Klimeš , 81. F. Navrátil . ČK: 88. F. Navrátil .
Místo: Jedovnice. Počet diváků: 210. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - ZAPLATILOVÁ Jana, KOSIČKA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.