2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí získalo 3 bodíky s neproduktivním Mezilesí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Utkání mezi dvěma celky s nulovým ziskem nás čekal v sobotu. První body získalo domácí Meziměstí a odpoutalo se od dna tabulky.

Hanákova trefa Meziměstí stačila

Domácí z Meziměstí byli od začátku zápasu aktivnější a vytvářeli si velké množství brankových příležitostí a z toho vyústila první branka. Centr za obranu našel Hanáka a ten hlavou překonal brankáře Škodu. Obraz hry se během prvního poločasu nezměnil. Mezilesí se dostalo taky do několika příležitostí ale nedokázali je využít. Ve 30. minutě se Maixner po narážečce středem hřiště si hodil míč na pravou nohu a tváří v tvář brankáři zvolil střelu, kterou však Čížek vytáhl. Tím také skončil první poločas, který více branek již nenabídl.

 

 

Nuda, nuda, šeď, šeď

Druhá půle nabídka stejný obraz hry jako ta první. Po chybě brankáře Škody, kterému z ruky vypadl míč a do prázné brány doklepával Gajdoš. Dále utkání nabídlo několik příležitostí, které ovšem neskončili gólem a tak 3 body zůstávají v Meziměstí. Mezilesí bude muset počkat na další zápas, kde bude chtít určitě bodovat.

 



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Bouška [-] , P. Šolc [-] (84. J. Ptáček [-] ) , P. Gajdoš [-] (88. J. Škoda [-] ) , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , M. Gereg [-] (65. P. Smrček [-] ) , R. Jirásek [-] , P. Urban [-] , L. Hanák [-] (89. J. Koňařík [-] ) , A. Borůvka [-] (80. J. Matusek [-] )

TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - J. Macháček [-] , D. Vaněk [-] , A. Škoda [-] (55. J. Lazorka [-] ) , M. Novák [-] (46. M. Hanuš [-] ) , M. Kárník [-] , D. Švika [-] (70. M. Hůlka [-] ) , J. Otman [-] , L. Maixner [-] (84. V. Krecl [-] ) , M. Vítek [-] , M. Holý [-]

ŽK: 22. P. Gajdoš , 61. A. Poliak - 89. D. Vaněk .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škoda Martin - GIECI Ján, KLEČÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.