0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipovec potvrdil roli favorita


Branky


0

      Domácí jsou na konci tabulky a jen tak to nevypadá, že se z ní zvednou. To plnou měrou platilo i v tomto zápase v němž jednoznačně dominovali hosté a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Utkání se hrálo za pěkného,i když větrného počasí nečekaně na umělé trávě,což překvapilo některé  hráče hostů,kteří na tento povrch neměli patřičné obutí.Od začátku se hrálo převážně pod taktovkou hostujícího mužstva,které si vytvořilo i několik nadějných situací,ovšem bez patřičného efektu.Domácí družstvo dávalo jasně najevo,proč v dosavadním průběhu soutěže nezískalo ani bod a převážnou část utkání se pouze bránilo.Ovšem zcela nečekaně mohlo udeřit na druhé straně,když po ojedinělém výpadu domácích hosté  faulovali zhruba 5 metrů před pokutovým územím a domácí z trestného kopu napálili břevno.To bylo ovšem na dlouhou dobu vše.Hostující hráči se ujali vedení krátce před přestávkou,když po nakrátko rozehraném rohovém kopu si výborně hrající Luděk Horáček navedl míč blíže ke středu hřiště a s pomocí teče domácího hráče otevřel gólový účet tohoto utkání.

 

     Do druhého poločasu vstoupili hostující hráči s velkou chutí a v krátkém časovém sledu si vytvořili několik velmi dobrých příležitostí,které ovšem zlikvidoval velmi dobře chytající domácí brankář.Nadále se hrálo převážně na půlce domácích,ovšem postupně upadala hra do stereotypu,když se hosté snažili pronikat především zhuštěným středem,což nemělo valnou šanci na úspěch.O zaslouženém vítězství Lipovce nad snaživým soupeřem se tak rozhodli až v závěrečné desetiminutovce.V 82.minutě se k exekuci trestného kopu postavil Mirek Sedlák a výstavní trefou do šibenice zvýšil vedení hostů.Hned vzápětí pronikl do pokutového území střídající Vladimír Šíbl a z jeho přihrávky další střídající hráč Mirek Matuška střelou do prázdné branky  poslední branku utkání.



Sestavy


SK Líšeň C
M. Rychetský [-] - P. Kolář [-] (51. M. Šebela [-] ) , D. Juchelka [-] , P. Horák [-] , P. Kúkol [-] , M. Valkovič [-] , D. Snopek [-] , J. Holubář [-] (57. L. Turek [-] ) , D. Janderka [-] , J. Dosoudil [-] (78. F. Hledík [-] ) , M. Prosňanský [-]

SK Sokol Lipovec
M. Lahodný [-] - V. Zouhar [-] , S. Marušák [-] , J. Sedlák [-] , O. Školař [-] - L. Horáček [-] , M. Zouhar [-] , M. Sedlák [-] , J. Koutný [-] (64. V. Šíbl [-] ) - F. Musil [-] (77. M. Matuška [-] ) , D. Keprt [-]

ŽK: 49. D. Janderka , 80. P. Horák - 72. M. Sedlák , 82. J. Sedlák .
Místo: Kučerova. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kulíšek Přemysl - STÁVEK Milan, PUTNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.