Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro hosty


Branky


0

      Hosté v Černé Hoře získali zaslouženě tři body, když byli přesnější v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Na gól se v Černé Hoře nečekalo příliš dlouho. Již ve 2 minutě domácí při rozehrávce ztratili míč, který se dostal k volnému Michalu Čermákovi a ten zpoza velkého vápna krásnou technickou střelou překonal domácího brankáře. Kdo by čekal, že to hosty nebo domácí nabudí, byl na omylu. Ve hře poté převládali spíše chyby a řada nepřesností. Hosté skvělé bránili a nepustili domácí do žádné šance. Na druhé straně se hosté málem radovali, po přízemním centru z levé strany zakončoval hostující Šudoma, ale domácí brankář předvedl fantastický zákrok. Hostům se do poločasu přece jen podařilo navýšit svůj náskok. Petr Dobrovolný využil pasivního ofsajdu Čermáka, po kterém domácí obrana přestala hrát, zatáhl míč po lajně a poté jen předložil nabíhajícímu Janderkovi, který neměl potíže míč dopravit do brány. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:2.

 

     

     Do druhé půle vstoupili znovu lépe hosté a v 53 minutě se radoval Michal Šudoma, který překonal domácího brankáře potřetí přízemní střelou na zadní tyč. Nicméně domácí brankář u této branky nebude mít čisté svědomí. Za 5 minut utekl po pravé straně Čermák a prostřelil domácí brankáře podruhé. Stav byl tedy 0:4. Jenže po minutě hry se dostal za obranu hostů domácí útočník Jonáš, který obehrál jednoho z obránců a sám před brankářem zachoval chladnou hlavu a lehkým obloučkem snížil stav. Domácí tato branka nabudila, pokusili se o tlak, z čehož pramenila pouze hlavička domácího útočníka, kterou zlikvidoval hostující brankář. Poté už hosté kontrolovali hru, domácí už nepustili do žádné šance. V závěru to ještě 2 zkoušel hostující Michal Hála, ale pokaždé jeho střela skončila v nedalekém potoce. Hosté si z Černé Hory odvážejí důležité 3 body, 



Sestavy


FK Černá Hora
M. Šmerda [-] - A. Tatíček [-] , L. Menoušek [-] , L. Měcháček [-] - P. Jonáš [-] , D. Koupý [-] (87. J. Meduna [-] ) , P. Honsnejman [-] (46. P. Stejskal [-] ) , M. Bílek [-] , J. Jonášek [-] - L. Čech [-] (75. V. Peša [-] ) , I. Beránek [-]

FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] , M. Šudoma [-] , M. Kabeláč [-] , M. Janderka [-] (67. D. Vaněk [-] ) , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , O. Dvořák [-] (54. M. Drštka [-] ) , P. Dobrovolný [-] (80. M. Hála [-] ) , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-] (84. T. Trávníček [-] )

ŽK: 71. L. Měcháček - 66. M. Kabeláč .
Místo: Černá Hora. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUDEC Martin - KOVÁŘOVÁ Markéta, CÁPAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.