3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Slavkov


Branky


0

    Domácí navázali na své předchozí zápasy a po čtvrté v řadě dokázali bodovat. Tentokráte doma porazili soupeře z Rájce-Jestřebí rozdílem třídy, ale na hřišti to takový rozdíl nebyl. Hosté trefovali brankovou kontrukci a domácí síť. To byl podstatný rozdíl ve výkonech obou mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté reagovali na nepříznivé výsledky, kdy dokázali vyhrát jen v prvním kole se slabou rezervou Líšně, a na lavičku povolali staronového trenéra Radka Sedláčka, který vystřídal Martina Klimeše. Domácí neměli důvod ke změně, neboť v posledních zápasech prokázali zlepšenou formu a tak nastoupili v tradiční sestavě. Hosté naopak do kádru přivedli tvůrce hry Farníka, který ovšem doléčuje zranění a začal na lavičce náhradníků.



Sestavy


SK Slavkov u Brna
R. Rettegy [-] - D. Michálek [-] , Z. Kuklínek [-] , O. Půček [-] , O. Strnad [-] (67. T. Kuda [-] ) , Z. Hráček [-] , P. Houšť [-] , M. Láznický [-] , O. Filip [-] (84. J. Kopunec [-] ) , M. Barák [-] , M. Repka [-] (73. D. Matocha [-] )

FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - F. Navrátil [-] , T. Kopecký [-] , P. Žilka [-] , M. Opatřil [-] - K. Dvořák [-] (72. T. Zřídkaveselý [-] ) , M. Štrajt [-] , M. Knies [-] , A. Kučera [-] (60. R. Farník [-] ) - L. Macháček [-] , O. Čepa [-]

ŽK: 13. M. Barák , 57. M. Láznický , 79. D. Matocha , 84. O. Půček , 87. P. Houšť - 63. O. Čepa , 66. M. Opatřil .
Místo: Slavkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRCHŇÁK Jiří - ONDROUCH Tomáš, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.