2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý duel s remízovou tečkou


Branky


7. M. Šudoma , 62. M. Šudoma - 51. V. Borek , 71. M. Gryc
0

    Očekávaný duel celků z horních příček tabulky skončil nakonec remízou. Domácí šli dvakrát do vedení, hosté dokázali dvakrát srovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
     Zápas začal ve velkém tempu již ve 3. minutě to zkoušel z velké dálky hostující kapitán Pernica, ale Kvapil jeho střelu vyrazil mimo. V 6 minutě hostující útočník krásnou střelou orazítkoval tyč a hned z následného protiútoku šli domácí do vedení. Po pravé straně zatáhl míč Janderka, který ho nadýchaným centrem poslal před bránu a Michal Šudoma na první tyči neměl problém uklidit míč do brány. Zápas se hrál atraktivní, občas se na hřišti trošku zajiskřilo. Domácí si vytvořili během krátkého sledu 3 obrovské šance, nejprve orazítkovali tyč, poté zasahoval hostující brankář Pešička, aby Dvořákovu střelu vykopl obránce na roh. Hosté ovšem nenechali nic náhodě a také se tlačili do zakončení. Největší šanci zahodil hostující útočník, který se ocitl sám před brankářem, ale bránu minul. V závěru poločasu si hosté vytvořili několik standartních situací v blízkosti velkého vápna domácích, ale skóre se do poločasu neměnilo.     

     Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když rychlý kontr skvěle vyřešil hostující útočník Tajnai, navázal na sebe 2 obránce a poté předložil míč Borkovi před prázdnou bránu a ten ho bez potíží dopravil do sítě. Stav v 51 minutě byl 1:1. Medlánky nic nevzdávaly a snažily se rychle odpovědět a podařilo se jim to v 62 minutě, kdy opět po přízemním centru z pravé strany přesně mířili Michal Šudoma. Domácí si poté vytvořili 2 velké šance, ale obě skvěle chytil hostující gólman. Následovala obrovská šance hostů, ale hostující útočník ztroskotal na výborném zákroku domácího brankáře. Hosty to však nemrzelo příliš dlouho. Po Tajnaiově skvěle zahrané standardní situaci ze strany zakončoval na přední tyči Martin Gryc. Hosté v závěru drželi míč, tlačili se do zakončení. Největší šanci měl Tajnai, ale v dobré pozici trestuhodně minul bránu. Velmi zajímavé utkání dvou sousedů v tabulce skončilo nerozhodně 2:2. 

 



Sestavy


FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] , M. Šudoma [-] , M. Kabeláč [-] , M. Janderka [-] (86. A. Tchuř [-] ) , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , O. Dvořák [-] (65. A. Efimov [-] ) , P. Dobrovolný [-] , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - L. Milko [-] , M. Rybář [-] , J. Galita [-] , M. Bartoš [-] - M. Gryc [-] (83. K. Vintr [-] ) , T. Blatný [-] , J. Sedláček [-] , V. Borek [-] - V. Pernica [-] , M. Tajnai [-]

Místo: Hudcova. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jelínek Lukáš - JULÍNEK Jiří, VAŠÍK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.