3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První rousínovská výhra


Branky


21. M. Honek , 27. M. Honek , 58. M. Žoček
0

     Bitva dvou celků, kterým se v soutěži nedaří, byla k vidění v Rousínově. Domácí celek v soutěži ještě nevyhrál a hosté dokázali vyhrát jen v prvním kole. Od té doby si do tabulky připsali jen bod. Zápas jednoznačně ovládli domácí , kteří si tak připsali první vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Rezerva Rousínova neponechal nic náhodně a v sestavě se objevilo několik hráčů Áčka jako Žoček, Ševčík či Honek. Naproti tomu hosté přijali jen s omezeným počtem hráčů na střídání.

      Domácí byli od počátku zápasu jednoznačně aktivnější. Svého soupeře přehrávali po stranách, když zvláště nebezpečné výpady podnikal domácí Ševčík. Hosté se snažili o rychlé brejky, kdy většina míčů směřovala na jejich útočníka Macháčka, ale ten byl velice dobře střežen. Hosté zpočátku stačili odvracet centrovaní míče, ale množství nebezpečných situací před jejich brankou přibývalo. Nebylo tedy divu, že domácí svůj tlak proměnili ve vedení. V 21 minutě zatáhl míč po straně Ševčík, jeho přízemní nahrávka byla nedůrazně odkopnuta k Honkovi a ten z devíti metrů neměl problém prostřelit Němce. Za šest minut jsme viděli podobnou akci. Ševčík zprava zatáhl míč a poslal nahrávku před branku, kde se mezi čtveřicí obránců opět prosadil Honek a zvýšil vedení domácích. To mohlo být ještě větší, ale proti byl brankář Němec. V 37 minutě nejprve reflexivně vykopl míč z brankové čáry a poté vytáhl parádní zákrok proti Diváckému, který na něho běžel sám.

    

     V úvodu druhé části se připomněli i hosté. Ve vápně se nejlépe orientoval Macháček a jeho přízemní střela na zadní tyč zazvonila o brankovou konstrukci. Zřejmě zlomový moment zápasu. Poté se opět taktovky chopili domácí, jejíž hru skvěle dirigoval Žoček. Byl to právě on, kdo dal definitivní pojistku pro domácí. Nejprve Němec vytáhl střelu jednoho hráče z domácích na roh. Toho se chopil Žoček a míč poslal přímo do branky. Ze zbytku zápasu stojí za pozornost již jen pěkná individuální akce, který se prosadil středem, ale pohrdl hattrickem, když střelu poslal mimo tyče.

     Zápas zaslouženě vyhráli domácí, kteří projevili větší vůli po vítězství. Byli bojovnější, hráli s větším nasazením. Hosté působili až příliš odevzdaně a domácím nestačili vzdorovat.

 

 



Sestavy


Tatran Rousínov B
F. Slovák [-] - M. Honek [-] (86. J. Macháček [-] ) , M. Divácký [-] (75. M. Růžička [-] ) , D. Benda [-] , M. Žoček [-] , D. Kameník [-] , J. Ševčík [-] (84. D. Hrazdíra [-] ) , D. Lacek [-] (79. D. Matějíček [-] ) , J. Janáček [-] , L. Zbořil [-] , P. Hluchaň [-]

FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - T. Kopecký [-] , D. Kunc [-] (45. M. Hanskut [-] ) , L. Macháček [-] , R. Farník [-] , O. Čepa [-] , K. Dvořák [-] , P. Žilka [-] , M. Štrajt [-] , M. Opatřil [-] , A. Zavoral [-]

ŽK: 65. T. Kopecký .
Místo: Rousínov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠMÍD Jakub - DOHNAL Jan, CUPÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.