Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice kralovala a vstřelila 6 gólů


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení VP

Velké Pavlovice přijeli k zápasi do Blatnice s velmi nekompletní sestavou. Spoustu jejich hráčů je zraněných.a i forma obvyklých tahounů týmu neni optimální Paradoxně šli do vedeni Velké Pavlovice, když se trefil David Havlík. Domáci se nevzdali a brankou Štefánka srovnala skóre. Pro Pavlovice bohužel přišlo další zraněni a museli střídat v průběhu prvního poločasu střece Havlíka.. Domácí začali byt aktivnější a po dvou nedorozumenich v obraně vedli 2:1, když se trefil Janík.Hráči Velkých Pavlovic se nevzdali a dokázali srovnat skóre, a tak se šlo do kabin za stavu 2:2. .

Janík dovršil hattricku

Druhý poločas byli domácí aktivnější,velkopavlovičtí čekali na brejky. V druhé půli šli do vedení blatničtí další gól vstřelil Patrik Janík. Na gól domácích na 3:2 ještě dokázali hráči z Pavlovic odpovědět Šabatou. Čtvrtý gól domácích vstřelil záložník Dušan Macko, a tak se Blatnice ujala vedení 4:3.Tohle byl hřebíček do rakve pro hosty na tento gól už nedokázali odpovědět, a tak na straně domácích přibýval počet vstřelených branek. Za zmínku stojí další gól Janíka, který završil svůj hattrick. V 90té minutě bylo tento zápas ukončen za stavu 6- 3 pro Blatnici.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Velké Pavlovice
Jakub Gremmel - hráč VP: " My se musíme dat dokupy hlavně zdravotně. Protože i tak široký kádr co máme je těch zraněni víc jak dost. V dalším zápase musíme zabojovat a uhrát již 3 body."



Sestavy


FC Blatnice pod Svatým Antonínkem
D. Lipar [-] - R. Vyskočil [-] , P. Janík [-] , N. Hrbek [-] , J. Cícha [-] , D. Vaněk [-] , j. štefánek [-] , D. Macko [-] , J. Peřina [-] (58. M. Ondroušek [-] ) , J. Cícha [-] , L. Říha [-]

TJ Slavoj Velké Pavlovice
D. Václavek [-] - P. Springer [-] (71. I. Burac [-] ) , D. Petrásek [-] , M. Michna [-] , J. Šabata [-] , M. Záblacký [-] , J. Gremmel [-] , M. Jilka [-] , D. Havlík [-] (26. T. Ulica [-] ) , P. Kalužík [-] , T. Měřínský [-]

ŽK: 19. L. Říha , 60. R. Vyskočil - 27. T. Měřínský , 56. M. Michna .
Hráči zápasu: N. Hrbek , P. Janík .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 92. Rozhodčí: HUDEC Martin - MARINČ Lukáš, KORDULA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.