1:1
(0:1)
29. R. Štos
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby o vítězi nerozhodlo


Branky


0

Do utkání musel nastoupit dorostenec Pernica ročník narození 2000. Dalším "nováčkem" se stal v dresu Kyjova Bartoň. Zápas skončil 1:1, ale šanci na obrat skóre měly obě mužstva

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velkým plus pro kyjovské v tomto zápase mohlo být jejich hřiště. Vždyť každý fanda ví, že v Dubňanech je malé hřiště a samozřejmě všichni hráči brali tento zápas jako derby. Zápas byl velmi vyrovnaný. V první půlI byli lepší hosté kteří se ujaly vedení brankou Romana ŠTOSE. Jejich nasazení bylo na vysoké úrovni. Druhý poločas nabídl také hru ze strany Kyjova. Hrál se pohledný fotbal. V 80 minutě se ocitl ve vápně po rohovém kopu nikým nehlídaný Pavel Měsíček a srovnal skóre na 1:1. Do konce zbývalo 10 minut obě mužstva měly velké šance, ale ani jedna se neujala, a tak Dubňany v boji o první příčku ztrácejí dva body. Pro Kyjov je to zasloužený bod.

 



Ohlasy k zápasu


FC Kyjov 1919
vedení Kyjova: " Pro nás je to získaný bod. Každé derby je něčím specifické a dnes se ukázalo, že v derby není nikdo favorit. Každý kdo se podíval do tabulky před zápasem očekával jednoznačnou výhru Dubňan, ale to se nestalo."

FK Baník Dubňany
Milan Bidmon - trenér: "Do Kyjova jsme si jeli pro 3 body bohužel nás soupeř zaskočil aktivní hrou ve druhém poločase a my jsme se nedokázali s tím srovnat a zaslouženě jsme inkasovali branku z rohu. Celkově si myslím, že z pohledu diváka zasloužená remíza".



Sestavy


FC Kyjov 1919
D. Vinca [-] - P. Měsíček [-] , L. Přikryl [-] - M. Petula [-] , T. Čada [-] (65. J. Sedlář [-] ) , J. Fridrich [-] , M. Riedl [-] - L. Klimeš [-] - l. pernica [-] , M. Chytka [-] , Z. Bartoň [-]

FK Baník Dubňany
S. Myšák [-] - R. Štos [-] , M. Bidmon [-] (71. O. Krejčiřík [-] ) , T. Pochylý [-] , M. Soldán [-] , O. Skočík [-] (89. M. Klečka [-] ) , F. Koryčánek [-] , D. Janík [-] (16. L. Silný [-] ) , M. Horný [-] , D. Juřica [-] , P. Hlaváč [-] (23. T. Wagner [-] )

ŽK: 51. Z. Bartoň , 64. L. Klimeš , 69. J. Fridrich , 74. M. Petula - 23. F. Koryčánek , 49. D. Juřica , 83. R. Štos , 86. M. Soldán .
Hráči zápasu: Z. Bartoň , P. Měsíček - T. Pochylý .
Místo: Kyjov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SKOUPÝ Ondřej - MAREK Milan, STRMISKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.