2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zaparkovaný autobus Teplic na body nestačil


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí to nepůjde

V nedělním utkání se hrálo na hřišti v Jaroměři, kde rezerva ještě neprohrála. Ona je pravda, že Jaroměř neprohrála ještě jediné utkání, ale doma předvádí obzvlášť dobré výkony. Na jejich hřiště tentokrát přijely Teplice, které měly jednoznačný plán. Ubránit běhavý celek z Jaroměře a nepustit ho do vápna. To jsme mohli vidět celý první poločas, kdy Teplice, dá se říct, že stály na vápně a nepouštěli Jaroměř ke střele. Když se jim náhodou podařilo zmocnit míče, tak se pokoušeli hledat na půlce nejlepšího střelce Tomáše Muchu, který byl tento zápas ovšem dobře hlídán. Rád bych popsal některé šance z utkání, ale ona skoro žádná nebyla. Ovšem těsně před poločasem si jednu vypracoval Dušan Kalaš krásným únikem po rychlém přechodu, kdy prošel celé hřiště a vyslal střelu k tyči, kde byl ale brankář Kořen včas a stihl ji zastavit.

Seifert zachránce 3 bodů

Kdo čekal od druhého poločasu jiný fotbal, tak se šeredně mýlil. Taktika se během poločasu nezměnila a tak dobývání Teplické svatyně pokračovalo. Ovšem v druhé části druhého poločasu vznikl větší tlak před brankou hostí a Seifert se dokázal obtočit kolem soupeře a prostřelit všechno, co mu stálo v cestě a Jaroměř šla do vedení. Odpovědi se naštěstí pro ni nedočkala, protože Mucha se nedokázal proti soupeřově obraně prosadit. Seifert nechtěl nic ponechat náhodě a tak dokázal vstřelit i druhou branku, na které má velkou zásluhu hostující brankář, který nedokázal krýt střelu Seiferta, kdy mu pronikla pod tělem. Dále nás čekali jen záblesky šancí, nejvíce Jaroměř hrozila z rohů, které zahrává na jedničku, ale většina střel končila těsně vedle branky. A tak Jaroměř získala pro ní další povinné do tabulky a je na skvělé cestě k postupu.  



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř B
Tomáš Paleček - trenér: Odpor hostů jsme dokázali zlomit až ve druhé půlce druhého poločasu 2 brankami Seiferta ,myslím že jsme zaslouženě vyhráli


Sestavy


FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - F. Klíž [-] (80. V. Špaček [-] ) , L. Rejchrt [-] , J. Kučera [-] (37. L. Böhm [-] ) , V. Křivský [-] - D. Valášek [-] (46. K. Hekele [-] ) , T. Vít [-] , J. Beneš [-] , M. Seifert [-] - R. Munzar [-] (67. E. Ameti [-] ) , V. Vladeka [-] (56. P. Železov [-] )

TJ Slavoj Teplice nad Metují
M. Oubrecht [-] - D. Kretschmer [-] , J. Šprinc [-] , M. Veselik [-] (73. P. Filip [-] ) , M. Matouš [-] , A. Skuřenský [-] - D. Kalaš [-] , R. Lauryn [-] , D. Kretschmer [-] , T. Řeháček [-] (78. J. Kalaš [-] ) - T. Mucha [-]

ŽK: 57. L. Rejchrt , 72. L. Böhm - 62. T. Mucha .
Místo: Růžová ulice č.2. Počet diváků: 156. Rozhodčí: Bárta David - NYMSA Jakub, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.