1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě nádherné branky orámovaly skóre


Branky


0

    Vše podstatné se odehrálo v první části hry, kdy padly všechny branky a nutno poznamenat, že stály skutečně za to. Domácí šli do vedení nádhernou střelou Živného. Jenomže hosté do přestávky stačili otočit a poté zápas dovést do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí začali velice aktivně, čímž favorita hodně zaskočili. Nebylo tedy divu, že šli do vedení. Ve 20 minutě se míče opřel , za hranicí velkého vápna, Živný a vymetl šibenici Zemanovi branky. Tato branka probudila ke zvýšené aktivitě hosty. Začali mít  územní převahu a po několika slibných situací dokázali ve 36 minutě vyrovnat. Z otočky se prosadil Kasala. Těsně před odchodem do kabin jsme viděli další parádní gól. Ke smůle domácích v jejich síti. Podobně jako Živný se do míče opřel Horňák a ten se opět třepetal v šibenici. Klasická branka do kabin v závěru první části hry.

 

     

     V druhé části hry kontrolovali po většinu času míč hosté. Nikam se nehnali, hodně kombinovali a domácí drželi hodně daleko od své branky. Z tempa vypadli až v po 65 minutě hry, kdy na chvíli převzali iniciativu domácí. Ti se dokázali několikráte dostat na dostřel bzenecké branky, ale gólový efekt to nepřineslo. Hosté si v čas uvědomili nebezpečí, zvýšili aktivitu a zbytek utkání dohráli ve velké vzdálenosti od svého pokutového území. Splinil tak roli favorita a z Boskovic si odváží tři body.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
Z. Kofroň [-] - M. Černý [-] , A. Rus [-] , O. Václavek [-] , M. Hloch [-] , A. Kolář [-] - Š. Přikryl [-] , L. Martínek [-] , V. Živný [-] (46. J. Stara [-] ) , J. Horák [-] , T. Minařík [-] (53. M. Fadrný [-] ) -

TJ Slovan Bzenec
D. Zeman [-] - O. Lejsal [-] , L. Mlýnek [-] (61. R. Andrýsek [-] ) , O. Špaček [-] , M. Dulovecz [-] - P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] (50. R. Dobeš [-] ) , L. Škodík [-] , D. Šmahaj [-] - P. Kasala [-] (89. R. Šifel [-] ) , V. Matula [-]

ŽK: 14. J. Horák , 23. L. Martínek , 79. J. Stara - 45. L. Škodík , 86. R. Andrýsek .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - LENFELD Oldřich, PAPUGA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.