1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty rozhodly


Branky


0

Souboj týmů, které nepatří k výraznějším favoritům na přední příčky tabulky přinesl zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lánov se v loňské sezoně zachránil až v baráži a očekává se, že boj o udržení se mu nevyhne ani v letošním ročníku. Podhůří na tom bylo podobně  a tak se očekávalo bojovné utkání a to se nakonec i potvrdilo. Podhůří si veze z Lánova všechny body díky dvěma proměněným pokutovým kopům. 

Úvod v režii hostů

Hosté vztoupili do utkání velice aktivně a v úvodních deseti minutách domácímu Lánovu doslova nepůjčili míč. Jenže ve dvanácté minutě přišlo ze strany domácích první vážné varování. Nádherně sehraný brejk domácích, ovšem na jeho konci bylo pouze nastřelené břevno. Pohdůří jakoby varování vůbec nevzalo vážně. Stále sice tlačilo domácí do vlastní šestnáctky, ale uběhly sotva 4 minuty a domácí akce jako přes kopírák končí znovu na břevně. Domácí však tlaku, kterému od začátku utkání čelili nemohli odolávat věčně. Přišel faul v šestnáctce a sudí ani vteřinu nepřemýšlel. K penaltě se postavil Mlejnek a s přehledem poslal hosty do vedení 0:1. Do přestávky se nic vážnějšího v Lánově nestalo a tak se do šaten šlo za nepříznivého stavu pro domácí. 

Lánov dokázal odpovědět pouze jednou

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu, jako zkončilo to první. Hosté byli aktivnější a tlačili se více do zakončení. Domácí ovšem pozorně bránili a snažili se hrozit především z brejků. Nejprve znovu nastřelili břevno po hezké kombinaci uprostřed hřiště, ale deset minut poté se již dočkali a mohli se jít radovat. Gólový účet domácích otevřel Šafařík. Utkání pokračovalo v klidném tempu bez výraznějších šancí na jedné či druhé straně. V 80. minutě se však podruhé pískala penalta, kterou znovu s přehledem sobě vlastním proměnil Mlejnek a na tuto branku už Lánov reagovat nedokázal. 



Sestavy


TJ Lánov
L. Tuček [-] - J. Hartig [-] (46. P. Šafařík [-] ) , P. Mencl [-] , O. Kužel [-] , F. Schmidt [-] , I. Souček [-] , M. Půlpán [-] , P. Foubík [-] , M. Průžinec [-] , O. Pavelka [-] , J. Škoda [-]

TJ Jiskra Podhůří
P. Kulhánek [-] - P. Přívratský [-] , T. Pařez [-] , T. Hladík [-] , M. Svintek [-] - I. Lastomirský [-] , E. Zdržálek [-] , T. Jirků [-] , M. Abrahám [-] - Z. Smejkal [-] (67. O. Študent [-] ) , S. Mlejnek [-] -

ŽK: 15. J. Škoda , 30. P. Foubík - 53. T. Jirků , 56. T. Pařez . ČK: 85. T. Jirků .
Místo: Lánov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Seidel Miroslav - PETR Tomáš, ERBEN Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.