4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A zase ten Lashchuk


Branky


7. O. Lashchuk , 49. J. Polák , 68. M. Plch , 90. O. Lashchuk (p.) - 14. J. Škoda , 58. I. Souček
0

Lánov ani v letošní sezoně neminou sestupové starosti. To Mostek je na tom zatím o něco lépe, ale ani on nemá zdaleka vyhráno!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky hned v úvodu

Oba týmy se do utkání pustily nebojácně. Ani jeden neměl co ztratit a musel zkrátka bojovat. Boj. To je to, co se od tohoto utkání očekávalo ze všeho nejvíce. MOstek je tímto stylem hry tipický, Lánovu ani nic jiného nezbývalo. Jako první se hned po sedmi odehraných minutách radoval domácí Mostek, když se k samostatné akci odhodlal kanonýr Lashchuk a s ledovým klidem otevřel skóre zápasu. Radost však domácím nevydržela ani 7 minut a nad hlavu zvedali ruce hosté. Konkrétně Jaroslav Škoda, který hezkou ranou podél brankáře srovnal na 1:1. Jak by řekl Míra Bosák, není na škodu mít v týmu Škodu! V úvodním dějství jsme však nic moc jiného bohužel neviděli. Pouze několik nepovedených střeleckých pokusů z hloubi pole. 

Čtyři branky utkání oživily

Na další branku diváci nemuseli čekat nijak dlouho. Hned ve 49. minutě se do šestnáctky probil Polák a vrátil domácím vedení. Hosté těžily především ze standartních situací a z rychlých brejků. V 58. minutě se právě po rohovém kopu znovu prosadili hosté. Nejvíše ve vápně vystoupal Soušek a bylo znovu vyrovnáno. Domácí poté přidali a z tlaku dokázali vytěžit další, již třetí vedoucí branku v utkání. Za hranicí velkého vápna se do balonou pravačkou opřel výhradní levák Plch a byl z toho nádherný angličan. Po této brance přišel festival zmařených šancí na domácí straně. Hosté se snažili ohrozit Hlušičku rychlými kontry, ale z pravidla bez výsledku. Klid dodal domácím až v 90. minutě Lashchuk, který proměněnou penaltou utkání definitivně rozhodl.



Ohlasy k zápasu


Zasloužené 3 body pro Mostek v den obce. Ale přestože je Lánov poslední bez bodu, byl pro nás velice nebezpečným soupeřem.
Co k tomu říci, další utkání bez bodu.



Sestavy


FK Mostek
J. Hlušička [-] - R. Záruba [-] , M. Čajka [-] , D. Duchek [-] , L. Truhlář [-] - O. Kubín [-] , M. Bogáň [-] , J. Polák [-] (71. T. Hampl [-] ) , V. Zigo [-] (50. M. Plch [-] ) - O. Lashchuk [-] - T. Krkonoška [-] (67. V. Jirák [-] )

TJ Lánov
L. Tuček [-] - J. Tošovský [-] , P. Šafařík [-] , P. Vališka [-] , P. Foubík [-] (69. P. Fischer [-] ) , M. Půlpán [-] , O. Pavelka [-] , I. Souček [-] , J. Škoda [-] , J. Janda [-] , J. Hartig [-]

ŽK: 35. T. Krkonoška - 13. J. Janda , 63. P. Šafařík , 86. M. Půlpán .
Místo: Mostek. Počet diváků: 80. Rozhodčí: FIKEJZ Marek - ŠPULÁK Luděk (N), ČEDÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.