1:2
(0:1)
23. V. Hulík
64. D. Voňka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit doma zaváhal


Branky


60. M. Štěpánek - 23. V. Hulík , 64. D. Voňka (vl.)
0

Kocbeře jeli na půdu favorizovaných Mladých Buků zabojovat o nějaký bodík navíc. Předem určitě netušily, že domů povezou cennou výhru 1:2!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod v hostující režii

Úvod utkání patřil jednoznačně hostům. Postupnou kombinací uzavírali Buky na jejich polovině a nutil je k chybám. Jedna taková přišla ve třiadvacáté minutě ve středu hřiště, dlouhý pas za obranu našel kanonýra Hulíka a ten se v samostatném úniku nemýlil-0:1. Poté konečně zařadili vyšší rychlostní stupeň i domácí a začal se hrát fotbal hodný okresního přeboru. Ovšem i když si domácí vypracovali několik slibných příležitostí, vyrovnávací branky se do poločasového hvizdu nedočkali a šli do kabin se svěšenou hlavou. 

Jedna branka body nepřinesla

Domácí si v šatně nejspíš hlasitě vyříkali to, co se v prvním dějství dělo na zeleném pažitu. Do druhé půle totiž nastoupil Mladobucký výběr mnohem živěji a aktivněji. Přispělo k tomu i střídaní. Na hřiště se dostal Marcel Štěpánek a byl to právě on, kdo přinesl domácím kýžené vyrovnání. Jenže kdo si myslel, že vyrovnávací gól nastartuje domácí Buky k velkému obratu, mýlil se. Dále byly sice aktivnějším týmem, ale branka, která by nejspíše zlomila hosty nepřišla. Naopak. V 64. minutě hosté vhazovali a z neviného outu přišla nešťastná branka v domácí síti. Dlouhý out si do vlastní branky neštěstně ztečoval jeden z obránců a bylo to 1:2. Domácí ještě více zvýšili své úsilí, ale do závěrečného hvizdu se jim i přes některé slibné šance vyrovnat nepodařilo a tak si Kocbeře překvapivě odvezli všechny tři body domů. 



Ohlasy k zápasu



Vydřená výhra. O to víc však těší!



Sestavy


FC Mladé Buky
J. Vataha [-] - J. Kolibík [-] , P. Hrubeš [-] , T. Brhel [-] , D. Voňka [-] - M. Mohaupt [-] , Z. Maňuch [-] (82. F. Mrvík [-] ) - P. Ruml [-] , M. Štěpánek [-] (82. O. Kvíčala [-] ) - J. Spurný [-] (46. M. Štěpánek [-] ) , M. Liška [-]

TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - V. Hanuš [-] , Z. Horák [-] (76. L. Gogolák [-] ) , Z. Šmíd [-] (91. M. Pitrman [-] ) , Z. Finger [-] , T. Béna [-] , Z. Stránský [-] (84. K. Šereš [-] ) , M. Blažek [-] , J. Hrneček [-] , V. Hulík [-] , M. Mohet [-]

ŽK: 29. D. Voňka , 50. P. Ruml , 71. M. Štěpánek , 75. M. Štěpánek , 88. M. Liška , 89. J. Kolibík .
Místo: M.Buky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pilný Filip - DOLEJŠÍ Jan, ŠVANDA Leopold (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.