6:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí se dál trápí! Čekají na něho sestupové starosti?


Branky


10. Z. Šmíd , 12. L. Novák , 15. J. Petr (vl.) , 37. Z. Šmíd , 52. V. Hulík , 60. V. Jarolím - 70. D. Killar
0

Kocbeře na svém hřišti předvádějí v novém ročníku okresního přeboru solidní fotbal a v šestém kole je přijelo prověřit trápící se Poříčí. Jak se později ukázalo, nebyl to příliš složitý test. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po patnácti minutách bylo hotovo

Již úvodní čtvrthodina dala utkání jasný ráz. Domácí třikrát utekli Poříčské obraně, která kupila chybu za chybou a všechny tři úniky domácí velice mazácky proměnili a tak na ukazateli skóre svítilo po pouhých čtrnácti minutách skóre 3:0 a Poříčí na zbytek prvního dějství naprosto rezignovalo. Domácí se tak snažili o pohledné kombinace, signály a o pobavení publika. Jedna taková kombinacenakonec zkončila brankou a tak již v poločase bylo jasné, že body zůstanou v Kocbeři, jelikož bezzubé POříčí nemělo na zbrat sílu. 

Alespoň čestný úspěch pro hosty

Do druhého poločasu poslali domácí několik mladých a nezkušených borců a kvalita předvedené hry se výrazně zhoršila. Přesto všechno však domácí v poklidu kráčeli za vítězstvím. Fanoušci se dožadovali "bůra" a pátá branka přišlo opravdu záhy. Konkrétně po hodině hry a vzhledem k trápení Poříčí byla tato branka velice symbolicky vlastní. Poté se přeci jen dočakli i hosté. Na 1:5 z pohledu Poříčí snižoval teprve patnáctiletý Dominik Killar. To však bylo ze strany žlutomodrých vše a v samém závěru ještě jednou inkasovali na konečných 6:1 a z Kocbeře přivezli domů do Poříčí leda ostudu. 



Sestavy


TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - Z. Stránský [-] , M. Blažek [-] , V. Hulík [-] , R. Albín [-] (55. V. Jarolím [-] ) , Z. Šmíd [-] (60. A. Chytráček [-] ) , L. Novák [-] , T. Béna [-] , J. Hrneček [-] (75. J. Motal [-] ) , V. Hanuš [-] , M. Mohet [-]

FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-] - J. Jandera [-] , J. Petr [-] , D. Geisler [-] , Z. Tomšík [-] , J. Gruber [-] - M. Pavlišta [-] (65. D. Killar [-] ) , M. Starý [-] (80. L. Killar [-] ) , J. Kuric [-] - M. Ulrych [-] - M. Korda [-]

ŽK: 65. J. Hrneček - 82. M. Ulrych .
Místo: Kocbeře. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mahrla Gunter - LAMBERSKÝ Tomáš, PRACNÝ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.