Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozdíl dvou tříd


Branky


19. J. Škoda - 6. O. Kvíčala , 29. M. Moravec , 32. P. Ruml , 38. P. Ruml , 47. P. Ruml , 50. P. Ruml , 55. T. Brhel (p.) , 59. M. Štěpánek , 76. M. Štěpánek
0

Mladé Buky přijeli do Lánova jednoznačně pro tři body a získali je rozdílem dvou tříd. Nutno podotknout, že již od 10. minuty hráli bez vyloučeného brankáře a přesto dokázali v oslabení vsítit hned osm branek. Lánov oproti tomu má z ostudy kabát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani vyloučení domácím nepomohlo

Utkání, které dopředu mělo jasného favorita ukázalo už v úvodu, jak se bude odvíjet. Již v páté minutě šly Buky do vedení a všem přítomným bylo jasné, že Lánov bude proti favoritovi z ML. Buků jen těžko bojovat o body. Ovšem o pouhých 5. minut později přišla zajímavá zápletka. Hostující brankář fauloval za hranicí pokutového území unikajícího útočníka domácích a po právu viděl červenou kartu. Lánov poté srovnal jak obraz hry, tak i skóre a domácí příznivci cítili, že se jejich týmu naskýtá šance na první body v sezoně. Ovšem hráči Buků je ihned vyvedli z omylu. Během další třicetiminutovky se i v deseti a bez svého brankáře dokázali hned 4x prosadit a zakončit úvodní dějství s celkovým skóre 1:5.

 

Mladobucký trénink

Druhé dějství už spíše připomínalo trénink Mladobuckých fotbalistů a všem přítomným bylo jasné, že otázkou už bude jen výše skóre. Přesto, že Buky ve druhém dějství výrazně povolily, dokázali se ještě čtyřikrát trefit za záda domácího brankáře a určit tak celkové skóre na hrozivývh 1:9. K utkání není více co dodat.



Ohlasy k zápasu


Přístup a nasazení našich "fotbalistů" je ostudou pro Lánovský fotbal, který se ještě několik let zpátky pral o popředí 1. B třídy!!!




Sestavy


TJ Lánov
P. Fischer [-] - J. Blažek [-] (61. O. Pavelka [-] ) , J. Škoda [-] , J. Tošovský [-] , P. Vališka [-] , P. Foubík [-] , M. Půlpán [-] , P. Šafařík [-] (73. V. Erben [-] ) , B. Vráblík [-] (46. M. Tringela [-] ) , J. Janda [-] , J. Hartig [-]

FC Mladé Buky
M. Engler [-] - J. Kolibík [-] , T. Brhel [-] , P. Hrubeš [-] (59. D. Voňka [-] ) - Z. Maňuch [-] - M. Štěpánek [-] , P. Ruml [-] (67. J. Spurný [-] ) - F. Mrvík [-] (13. M. Tamchyna [-] ) , O. Kvíčala [-] , M. Moravec [-] (55. J. Spurný [-] ) , M. Liška [-]

ŽK: 77. J. Škoda , 83. J. Hartig , 85. J. Janda . ČK: 12. M. Engler .
Místo: Lánov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tandler Oto - DOLEJŠÍ Jan, MENCL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.