Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jánské tentokráte v devíti! Je to ještě normální?


0

Jásnké Lázně zajížděli v dalším, již sedmém kole na půdu Mostku a jak je již jejich "dobrým" zvykem, ani tentokráte nedaly dohromady kompletní jedenáctku. Mostek tak měl ideální příležitost, jak si zatrénovat a zlepšit si gólový účet. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jánky začaly simpaticky

Kdo po rozcvičce, na kterou Jánské Lázně opravdu vyběhli pouze s devíti borci (8+1), očekával, že se hosté zatáhnout před vlastní šestnáctku a budou se snažit obdržet co nejmenčí příděl se šeredně spletl. Jánky se prezentovaly simpatyckým dojmem a snažily se být svému soupeři rovnoceným soupeřem a to se jim v úvodních minutách dařilo. Dokonce se díky Michalu Dvořákovi dostali do obrovské příležitosti, kterou však brilantním zákrokem zlikvidoval domácí brankář Hlušička. Na druhé straně se synonymem pro neproměněné šance stal stal domácí útočník Hampl, který nejprve dvakrát selhal na skvěle chytajícím Bernasinském a napotřetí se ani netrefil mezi tři tyče. Dočkal se až na čtvrtý pokus, když v samostatném úniku konečně vyzrál na Bernasinského. Svou brankou tak určil konečný výsledek prvního dějství, tedy 1:0. 

One man show

Do druhého dějství poslal nespokojený trenér domácích Lebeda hned tři nové tváře  a to bylo pro už tak zdecimovaného soupeře poslední kapkou. Navíc mezi novými tvářemi byl domácí ostrostřelec Lashchuk a to se nakonec ukázalo jako rozhodující věc celého utkání. Druhou branku sice ještě přidal záložník Brádle, ale poté už se vše točilo jen kolem jediného borce. V 58. minutě ve zhruba třiceti metrech napřáhl právě O. Lashchuk a krásnou ranou nechal bezmocně plachtit brankáže hostí. Za pár minut zvedal ruce podruhé když dorážel střelu jednoho z domácích záložníků. "Bůra" vystřelil výstavním přímým volným kopem, šestou branku zase přidal pohotovou patičkou a takto to pokračovalo až do čísla 9, kde rozhodčí vysvobodil horaly z utrpení a pískl do píšťalky naposledy. 



Ohlasy k zápasu


FK Mostek
Vedoucí mužstva domácích: Lashchuk. Všude byl Lashchuk. Spadlo mu tam vše, do čeho kopl jak se lidově říká a stihl to pouze za poločas. Klobouk dolů.

SK Janské Lázně
Trenér Janských Lázní: Netřeba komentovat...



Sestavy


FK Mostek
J. Hlušička [-] - L. Truhlář [-] , D. Duchek [-] , R. Záruba [-] , J. Duchek [-] - O. Kubín [-] (46. M. Plch [-] ) , M. Bogáň [-] , J. Polák [-] , V. Zigo [-] (46. O. Lashchuk [-] ) - T. Krkonoška [-] , T. Hampl [-] (46. J. Brádle [-] )

SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - J. Stránský [-] , M. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , R. Koblížek [-] , D. Brát [-] , P. Demuth [-] , K. Borkovec [-] , J. Mihálik [-] , J. Dvořák [-]

Místo: Mostek. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Skrbek Josef - KLEIN Matěj, PLÍŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.