3:1
(0:1)
15. D. Zíta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé Buky dál dokazují, že patří o soutěž výš


Branky


67. T. Brhel , 75. Z. Maňuch , 90. Z. Maňuch - 15. D. Zíta
0

Na hřiště žluto-černých zajížděli v sedmém kole fotbalisté Harty a věděli, že je nečeká snadný úkol. Buky mají jasný cíl a tím je postup zpět mezi okresní elitu což dokazují především na hřišti přesně tak, jak to má být!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlaku Mladobuckých nešlo odolávat věčně

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně a zatlačili hosty před jejich šestnáctku a začalo dobívání zhuštěné obrany. Postupem času přicházely i brankové příležitosti, ale v obou případech střelci domácích trestuhodně selhali. A jak to tak bývá, nedáš? Dostaneš! V 15. minutě, když se hosté snad poprvé v utkání dostali s míčem na kopačkách na polovinu soupeře, se uvolnil hostující Zíta a bez větších problémů překonal brankáře Vatahu a bylo to 0:1. Tato branka ještě vystupňovala domácí nátlak, ale gólový se fekt se do přestávky nedostavil a tak šli do kabin spokojenější hosté z Podhůří. 

Brhelova paráda

Druhé dějství  přineslo několik změn v domácí sestavě, ale obraz hry zůstával úplně stejný. Domácím se i přes místy až drtivý tlak nepodařilo dlouhou dobu překonat skálopevnou obranu Podhůří. Až přišla 67. minuta utkání a krásný fotbalový moment. Faul ve středovém kruhu, k míči přispěchal domácí kapitán Brhel, jedním okem zkontroloval pozici brankáře a ze 44 metrů nádherně otevřel gólový účet domácích. Tento gól nahlodal hostující sebevědomí tak, že pro střídajícího žolíka Maňucha nebyl problém dvěma góly definitivně zaříznout hostující defenzivu a strhnout tak vedení na stranu Mladých Buků, které si dvougólové vedení zkušeně pohlídaly a přidaly tak další tříbodové vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Podhůří
Trenér Harty Podhůří: Buky ukazují, že zkrátka patří o soutěž výš.



Sestavy


FC Mladé Buky
J. Vataha [-] - P. Hrubeš [-] , D. Voňka [-] , T. Brhel [-] , J. Kolibík [-] - - M. Štěpánek [-] (83. J. Spurný [-] ) , P. Ruml [-] - F. Mrvík [-] (56. M. Moravec [-] ) , M. Mohaupt [-] , M. Štěpánek [-] (71. J. Spurný [-] ) , M. Liška [-] (43. Z. Maňuch [-] )

TJ Jiskra Podhůří
P. Kulhánek [-] - J. Kalenský [-] - S. Mlejnek [-] , P. Přívratský [-] , E. Zdržálek [-] , M. Svintek [-] - D. Zdržálek [-] , Z. Smejkal [-] - T. Pařez [-] , D. Zíta [-] , J. Novotný [-] (63. J. Gregor [-] )

Místo: M.Buky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nývlt Lukáš - ZIERIS Petr (N), POSEJPAL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.