J. Janda 39. (vl.)
M. Ulrych 60.
D. Killar 65.
3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Poříčí pokračuje


Branky


39. J. Janda (vl.) , 60. M. Ulrych , 65. D. Killar - 5. J. Havránek , 33. P. Šafařík , 78. J. Havránek (p.)
0

V sedmém kole okresního přeboru na sebe narazili soupeři ze dna tabulky. Domácí Poříčí, které se trápí jak herně, tak i výsledkově a Lánov, který byl po šesti kolech bez jediného bodu. Jak záchranářský souboj dopadl?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozivý nástup Poříčí

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, že ani tentokrát Poříčí nijak snadno za body kráčet nebude. Nepřesnosti a laxní přístup totiž "zdobily" Poříčskou hru od samého začátku a toho si ihned všimli hosté, kteří konečně chtěli přivést domů první body. Napadali nepřesnou rozehrávku domácích fotbalistů a dokázali si vypracovat několik solidních příležitostí. Ani jedna z nich však za zády veterána Středy nezkončila. Běžela však teprve 5. minuta utkání a domácí darovali Lánovu nepřímý kop uprostřed šestnáctky. K němu se postavil Havránek a po lehkém přiťuknutí propálil vše, co mu stálo v cestě a bylo to 0:1. Po vedoucí brance se do zápasu začalo dostávat i Poříčí a hra se vyrovnala a stala se bojem o střed hřiště. Jenže právě tam vyrobili fotbalisté Poříčí po půlhodině hry hrubou chybu v rozehrávce, míč jim ukradl Šafařík, utekl všem co se jej snažili polapit a nedal Středovi v domácí brance šanci. Po té se Lánov s vidinou prvních bodů zatáhl na svou polovinu a začal až příliš brzy bránit. Trest přišel pět minut před pauzou, když si centr z pravé strany srazl do vlastní sítě obránce Janda. Do přestávky se už nic důležitého neudálo a tak se do kabin šlo za přízdnivého stavu pro hostující celek. 

Penalta v závěru přinesla Lánovu body

Do druhého dějsví vstoupilo Poříčí daleko zodpovědněji než do úvodu utkání a na hřišti to bylo okamžitě znát. Lánov se jen zřídka dostával za polovinu a většinu času se spíše bránil. Jako šťastný tah domácího trenéra se ukázalo střídaní dorostence Killara, který se po pouhých dvou minutách na hřišti radoval z vyrovnání. A aby toho nebylo málo, za dalších pět minut poslal svůj tým nádhernou ranou z hranice šestnáctky do vedení. Ale jakoby se Poříčí nechalo ukolébat pouhým jednogólovým náskokem a Lánov sebral všechny poslední síly a valil se do útoku. Vyložené šance sice nepřicházely, ale v 78. minutě šel v domácím vápně k zemi Havránek a sudí situaci správně posoudil jako penaltovou. Sám faulovaný si postavil balon na puntík a jak je jeho dobrým zvykem, nemýlil se a poslal utkání do rozstřelu.  

Dotřetice Havránek

V penaltové loterii měli více štětsí hosté z Lánova, jelikož mají ve svých řadách ostrostřelce Havránka, který se nemýlil ani v rozstřelu a konečně veze společně se spoluhráči do Lánova tolik očekávané první body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lánov
Trenér Lánova: Po ostudné porážce z minulého týdne jsme si bodovat zasloužili a konečně se nám to podařilo!



Sestavy


FK Poříčí u Trutnova
B. Středa [-] (46. T. Svoboda [-] ) - J. Gruber [-] , Z. Tomšík [-] , D. Geisler [-] , J. Jandera [-] - M. Starý [-] (58. D. Killar [-] ) , M. Korda [-] (61. M. Pavlišta [-] ) , M. Pilný [-] , M. Souček [-] , M. Ulrych [-] (89. J. Kuric [-] ) - J. Kuric [-] -

TJ Lánov
P. Fischer [-] - J. Havránek [-] , P. Mencl [-] (62. O. Pavelka [-] ) , P. Foubík [-] , M. Půlpán [-] , J. Farský [-] , P. Šafařík [-] , J. Tošovský [-] , I. Souček [-] , J. Janda [-] , P. Vališka [-]

Místo: Poříčí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIKEJZ Marek - HERÁK Valdemar, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.