Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Král je mrtev, ať žije král


Branky


0

Lídr tabulky zavítal na půdu Rtyně v Podkrkonoší, která v posledních střetnutích ztrácela nezvyke moc bodů a chtěla se proti favoritovi vytáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážné platilo za chyby

Do Rtyně přijel dosavadní lídr tabulky a jeho cílem bylo určitě bodovat. Domácí hráči zase chtěli odčinit neúspěchy z posledních zápasů, a tak se čekal solidní fotbal. V první čtvrthodině nechtěl ani jeden z týmů udělat vážnější chybu, která by znamenala vedení. Obě strany se snažily o kombinační hru, založenou na pevné defenzivě. Čekalo se na vážnější chybu a tu vyrobili hosté a ihned za ni zaplatili obdrženou brankou. V 19. minutě se hlavou prosadil Novák. Gól domácí hráče nakopl a začali hosty přehrávat ve středu hřiště. Ti se nadále snažili a hráli na pohled slušnou hru, začali kupit chyby v rozehrávce, když je domácí vysokým presinkem dostávali pod tlak. Ve 35. minutě pak Martin Hoffman získal míč, doslova vyškolil obránce a uklidil míč do sítě bezmocného gólmana-2:0. Domácí i poté předváděli poctivý fotbal, založený na kompaktní obranné činnosti s kvalitním přechodem do útočné fáze po získání míče a v poklidu dohráli první půli.

Do druhé půle domácí tým na soupeře doslova vlétl a ve 47. minutě po parádním centru z levé strany uklidil míč do sítě Pich a bylo to už 3:0. Tato branka definitivně hosty položila. Domácí se stáhli do defenivního valu na vlastní polovinu a čekali na další chyby rozhozeného hostujícího celku. Hosté sice měli více míč na kopačkách, ale branku soupeře se jim nedařilo vůbec ohrozit. Naopak Rtynští hráči měli další příležitosti, které ale nedokázali proměnit. Až v 80. minutě dostal šanci předvést svoji kopací techniku z trestného kopu Černý. Hostujícího brankaře převtělil do role diváka-4:0. Až poté se do ojedinělé brankové šance dostali i hosté, ale tu jim zmařil výtečným zákrokem brankář Seidl. Ten ale vzápětí neudržel v rukavicích centrovaný míč z pravé strany, srazil si jej za brankovou čáru a daroval tak hostům čestný úspěch 4:1. V 89. minutě se ještě probil do šestnáctky Martin Hoffman a dělovkou pod břevno uzavřel účet utkání 5:1. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Trenér domácích: Pro diváka velice pohledný zápas, ve kterém domácí poprvé na podzim předvedli, co se od nich očekává. Tým byl kompaktní, hrál ve velkém nasazení a dokázal vstřelit i nádherné branky. Pro hostující celek, který chtěl hrát fotbal po celé utkání asi krutá prohra, ale ne vždy je posvícení.




Sestavy


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - D. Brát [-] , M. Žďárský [-] , J. Vlček [-] - M. Pich [-] , R. Černý [-] , R. Vasiljev [-] , M. Studnička [-] (80. J. Jirousek [-] ) - F. Krátký [-] , M. Hoffman [-] - Š. Novák [-]

TJ Strážné
A. Skrbek [-] - P. Pfeifer [-] , M. Stejskal [-] , J. Plecháč [-] , M. Janoch [-] (30. M. Kalenský [-] ) , J. Jiřička [-] , R. Sokol [-] , A. Hampl [-] (80. M. Koldovský [-] ) , W. Bradler [-] , P. Čurda [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 25. R. Černý - 80. P. Čurda .
Místo: Rtyně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mrkvička Jaroslav - JENÍČEK Jaroslav (N), GRÉGR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.