3:4p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I v Jánských se umí hrát fotbal


Branky


23. M. Dvořák , 55. J. Stránský , 68. R. Koblížek (p.) - 18. Z. Maňuch , 51. T. Brhel (p.) , 57. M. Štěpánek
0

Papírový favorit derby byl dán jasně. Mladé Buky! Lídr a největší favorit soutěže jel pod Černou Horu pro povinné 3 body, ale Jásnké se konečně sešli "v plné palbě" a na hřišti to bylo ihned znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherné branky

Jestli někdo čekal pokračování trápení domácího týmu z minulého týdne, tak byl na omylu, jelikož domácí tým se konečně sešel skoro v kompletní sestavě a na hřišti stálo uplně jiné mužstvo. Hosté byli sice papírovým favoritem, ale domácí jim od začátku nedali nic zadarmo. Hosté v úvodu utkání sázeli na pevnou defenzivu a čekali na příležitosti. Ruml na hranici ofsajdové pasti předváděl neskutečná zrychlení a domácí obrana s ním měla hodně napilno. Naštěstí ho spoluhráči nepodpořili a míče, které mu posílali většinou končili zdviženým praporkem asistenta na lajně. Ujala se až dalekonosná pumelice Zdendy Maňucha. Trefil fantasticky přesně horní roh branky a bylo to 0:1. Domácí nepolevili, hrálo se nahoru a dolů s mnoha šancemi na obou stranách. Na domácí straně zvedl prapor nestárnoucí Milda Dvořák st. Podobně jako Maňuch i jeho rána patří do kategorie výstavních. 

Jako na houpačce

 Po návratu z kabin se rychleji rozkoukali hosté, vybojovali si pokutový kop a ten s přehledem proměnil kapitán Brhel. Domácí podruhé srovnali skóre už po čtyřech minutách. Po tvrdém souboji v malé čtverci se prosadil Stránský. Za další dvě minuty však domácí v závaru před brankou neuhlídali Štěpánka a ten potřetí poslal hosty do vedení. Domácí i potřetí zabrali a v 68. minutě dokázali znovu zvrátit vývoj utkání a srovnat. I domácí proměnili výhodu pokutového kopu. Zápas finišoval za velkého tempa se šancemi na obou stranách. Ani jeden tým ale pohár vítězství nezvrátil, a tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Šťastnější hosté

Přeci jen alespoň rozdílový bod putoval do Mladých Buků, kde i tak může panovat spokojenost, jelikož po prohře Strážného právě tento bod poslal Buky do čela soutěže. 



Ohlasy k zápasu


SK Janské Lázně
Trenér domácího celku: Konečně jsme se sešli v solidní sestavě a na hřišti to bylo okamžitě znát

FC Mladé Buky
Trenér hostujícího celku: Škoda že nevezeme všechny body ale Jánky byly v derby vyrovnaným soupeřem.



Sestavy


SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - J. Stránský [-] (88. P. Doležal [-] ) , M. Dvořák [-] (76. K. Borkovec [-] ) , M. Dvořák [-] , R. Koblížek [-] , D. Brát [-] , P. Demuth [-] , M. Dvořák [-] , J. Mihálik [-] , M. Sapár [-] , J. Romančák [-]

FC Mladé Buky
J. Vataha [-] - D. Voňka [-] , J. Kolibík [-] , P. Hrubeš [-] , T. Brhel [-] - Z. Maňuch [-] (76. J. Spurný [-] ) - M. Štěpánek [-] , P. Ruml [-] - M. Mohaupt [-] , M. Moravec [-] (46. O. Kvíčala [-] ) , M. Liška [-] (46. M. Štěpánek [-] )

ŽK: 25. M. Dvořák , 39. M. Sapár , 88. J. Mihálik , 88. J. Romančák - 69. M. Mohaupt .
Místo: J.Lázně. Počet diváků: 120. Rozhodčí: FIKEJZ Marek - HERÁK Valdemar, JANOVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.