Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka jak se patří!


Branky


0

Deváté kolo proti sobě svedlo Strážné, které okupuje přední příčky tabulky a tápajícího mistra ze Starých Buků. Podívanou, jaká byla nakonec k vidění asi jen tak někdo nečekal.

Sestavy obou týmů a důležité události z utkání připravujeme. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Den otevřených dveř

Tak by se ve stručnosti dalo poprat působení obou defenziv. A neplatí to jen pro první dějství. Už v 11. minutě otevřel po hrubé chybě domácích skóre Němeček a poté se začali pravé gólové hody. Domácí Strážné nejprve vyrovnalo z kopačky Stejskala, aby o dalších osm minut později už po krásné individuální akci Jiřičky vedlo 2:1. Ve 36. minutě se hlavou prosadil domácí stoper Bradler a už to začínalo vypadal, že mistrovi znovu ujíždí vlak. Jenže domácím radost nevydržela ani minutu a už se znovu radovali hosté. Na rozdíl jediné branky snižoval po další hrubé chybě domácí defenzivy Záplata. V samém závěru prvního dějství však přišla chyba v rozehrávce i u hostující defenzivy a Hampl se tváří v tvář starobuckému brankáři nemýlil a v nastaveném čase prvního poločasu určil stav 4:2

Terapie šokem

Sotva sudí pískl poprvé do píšťalky, už musel ukázat na středový kruh. Kanonýr Buků Prokop se totiž s ničím a s nikým nepáral a jako tank si došel pro svou prví branku v utkání a snížil znovu na rozdíl jediné branky. Jenže ani domácí se nechtěli před vlastními fanoušky nechat zahanbit a o pouhé dvě minuty později, tedyv minutě 48. , se podruhé v utkání prosadil Stejskal. Poté se hra konečně uklidnila a místo hokeje začala znovu připomínat fotbal. Strážné chtělo ubránit svůj dvougólový náskok a tak se stáhlo na svou polovinu a čekalo na chybu soupeře, po které by utkání mohlo definitivně rozhodnout. Jenže ta stále nepřicházela a tlak hostujícího týmu s postupem času sílil. V 74. minutě kapitulovala domácí defenziva počtvrté a z utkání bylo opět drama. Tlak hostí ještě více sílil až do osudné 84. minuty. Pád jednoho ze starobuckých hráčů byl sudím Nývltem posouzen jako faul a strhl vlnu emocí. Na výroku arbitra to ovšem nic nezměnilo a i za nepřitomnosti obvyklého penaltového střelce Tošovského si hosté s penaltou poradili a poslali utkání do rozstřelu. 

Pevné nervy

Domácí byli po odpískané penaltě v závěru utkání před rozstřelem očividně rozhozeni a tak loterii zvládl lépe hostující tým a odváží se z Dolní Branné dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážné
Kapitán domácího celku: Penalta, která proti nám byla odpískána v samém závěru utkání byla více než sporná. Bod je v konečném součtu ztrátou.

TJ Sokol Staré Buky
Trenér hostujícího celku: Vyrovnání přišlo až v samém závěru. Za bonusový bod jsme moc rádi.



Sestavy


TJ Strážné
A. Skrbek [-] - P. Pfeifer [-] , M. Koldovský [-] , M. Stejskal [-] , J. Plecháč [-] , J. Jiřička [-] (60. V. Zárybnický [-] ) , R. Sokol [-] , A. Hampl [-] (69. J. Balcar [-] ) , W. Bradler [-] (80. M. Kalenský [-] ) , P. Čurda [-] , J. Růžička [-]

TJ Sokol Staré Buky
M. Berky [-] - M. Brutovský [-] , J. Makovský [-] , L. Trunkát [-] , P. Korec [-] , J. Prokop [-] , D. Pálinkáš [-] , V. Šošovička [-] , J. Němeček [-] (76. J. Moravec [-] ) , L. Záplata [-] , A. Týnek [-]

ŽK: 54. J. Plecháč , 86. M. Stejskal - 54. L. Záplata , 76. P. Korec , 78. J. Makovský .
Místo: D.Branná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nývlt Lukáš - GRÉGR Petr (N), PROCHÁZKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.