3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hra znovu nestála za nic


Branky


0

Domácí Sokol chtěl potvrdit roli favorita a Hartě nechtěl dát na cestu jediný bod. Ta nakonec domácím práci velmi usnadnila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa čerstvého tatínka

Od úvodních minut bylo jasné, jakým směrem se bude utkání odebírat. Hosté se zatáhli do hlubokého defenzivního valu a nechali domácí Sokol hrát vlastní hru. Ovšem Buky pouze drželi balón a do vážnějších šancí se dostávali zřídka kdy. Vlastně jedinou šanci úvodního dějství se štěstím proměnil novopečený tatínek Honza Prokop. Druhé branky se diváci také dočkali ještě v úvodním dějství, když se domácí nádherně trefili z přímého volného kopu a tímto gólem určili nejen poločasový výsledek, ale vlastně i ráz zbytku utkání.

Nepomohli ani změny

Do druhého poločasu naskočil Sokol se dvěma změnami a doufal, že se mu podaří více rozebrat zaparkovaný autobus před hostující brankou a přidají nějaké branky. Jenže opak byl pravdou. Hra byla totožná s prvním poločasem a diváci v chladném podzimním odpoledni marně čekali na nějaký hezčí moment. Jedinou světlou výjimnkou byla třetí branka střídajícího Jirky Tošovského a to bylo vše, co divácí ve Starých BUkách viděli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Buky
Trenér domácích: Konečně jsme se sešli ve velmi dobré sestavě, ale hra znovu nebyla podle našich představ.

TJ Jiskra Podhůří
Kapitán hostů: Sokol si splnil svůj cíl a získal všechny body. Hra nic moc ale přesto jsme byly pouhým sparingpartnerem.



Sestavy


TJ Sokol Staré Buky
T. Wonka [-] - M. Brutovský [-] , J. Makovský [-] , L. Trunkát [-] (80. N. Mucudis [-] ) , J. Prokop [-] (65. T. Sedláček [-] ) , D. Pálinkáš [-] (40. J. Tošovský [-] ) , D. Suk [-] (75. J. Moravec [-] ) , J. Němeček [-] (46. V. Šošovička [-] ) , L. Záplata [-] , A. Týnek [-] , J. Gábrle [-]

TJ Jiskra Podhůří
P. Kulhánek [-] - L. Hospodka [-] (46. L. Blažej [-] ) , D. Zdržálek [-] , S. Mlejnek [-] , P. Přívratský [-] , E. Zdržálek [-] , Z. Smejkal [-] , J. Novotný [-] , T. Pařez [-] , T. Hladík [-] , O. Študent [-]

ŽK: 40. P. Přívratský , 42. S. Mlejnek .
Místo: St.Buky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šolc Petr - MAHRLA Günter, PROKOP Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.