2:3p.
(1:2)
36. J. Stoklas (vl.)
40. T. Polívka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel v Rokytnici rozhodly až penalty, vítězství si připsali hosté


Branky


17. L. Levý , 77. L. Levý - 36. J. Stoklas (vl.) , 40. T. Polívka
0

Nedělní duel mezi Rokytnicí a Lukavicí proti sobě svedl dvě mužstva s rozdílnou výsledkovou bilancí. Hosté přijeli na půdu soupeře prodloužit čtyřzápasovou šňůru bez prohry. Rokytnice chtěla po kolísavých výkonech favorita potrápit. Ve vyrovnaném utkání sice nakonec prohrála na penalty, ale sebrala Lukavici první body v tomto ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích a branky hostí

Domácí zaskočili hosty z Lukavice v průběhu prvního poločasu především rychlostí. U míče byli pokaždé dřív a díky vlastní útočné aktivitě se brzy dostali do vedení. Hostujícímu celku se však podařilo vyrovnat, když si po jejich akci rokytničtí vstřelili vlastní branku. Do přestávky vsítili Lukavičtí zásluhou Tomáše Polívky další gól a otočili skóre zápasu ve svůj prospěch. 

Domácí vyrovnání a penaltový rozstřel

Do druhé půle tak nastupovali s jednobrankovým náskokem hosté. I po pauze však byla hra znovu v režii domácích, kteří zásluhou Lukáše Levého v 77. minutě vyrovnali na 2:2. Závěr základní hrací doby již žádnou další branku ani na jedné straně nepřinesl, a tak o vítězi gólově vyrovnaného utkání rozhodovaly penalty.

 

 

Po penaltách se nakonec radovali hosté

Penaltový rozstřel, kte kterému zápas obě mužstva po remíze 2:2 dovedla, byl stejně jako celé utkání velmi vyrovnaný. Z triumfu a dvou bodů se nakonec radovali fotbalisté Lukavice. V penaltové loterii zvítězili 8:7. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: V Rokytnici na nás čekal úplně jiný tým než před časem v poháru. Rokytnice byla u všeho dřív a brzo se dostala do vedení. Poločas ale nakonec skončil 2:1 pro nás. V druhém poločase byli domácí znovu lepší a i díky tomu vyrovnali na konečných 2:2 Při penaltovém rozstřelu přinesl ovoce náš poslední trénink penalt, zvítězili jsme v něm 8:7. Celý tým i naši věrní fanoušci, kterých byla v Rokytnici jasná převaha, tak zaslouží poděkování.



Sestavy


1. FC Rokytnice
M. Cit [-] - P. Koukol [-] , F. Havlíček [-] , P. Pelant [-] , P. Chudý [-] , J. Stoklas [-] , L. Hůlka [-] , V. Holenda [-] (88. M. Kaška [-] ) , V. Štěpánek [-] (46. O. Potužník [-] ) , R. Hloušek [-] (46. L. Houser [-] ) , L. Levý [-]

TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - P. Stříteský [-] , T. Janoušek [-] (85. S. Bartoš [-] ) , P. Drašnar [-] , J. Tlapák [-] - M. Běla [-] , M. Cvejn [-] , Z. Kába [-] , T. Polívka [-] - J. Voltr [-] , L. Nosek [-] (63. L. Homola [-] )

ŽK: 35. V. Štěpánek , 80. P. Koukol , 90. F. Havlíček - 64. T. Polívka , 87. M. Běla , 87. J. Voltr .
Místo: Rokytnice v O.h.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Roleček Jan - JINDÁČEK Milan, JEDLIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.