Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďárští si doma s chutí zastříleli, gólovou smršť odnesly Přepychy


Branky


0

V zápase dvou mužstev ze středu tabulky se z výhry radovali fotbalisté Žďáru, kteří před vlastním publikem porazili Přepychy vysoko 5:2. Domácí těžili především z chyb přepyšské obrany, dvěma brankami se v utkání blýskl žďárský Rudolf Moravec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný fotbal a čtyři branky

První poločas sobotního střetnutí nabídl z obou stran útočně laděný fotbal, v němž měli převahu hráči domácího celku. Svému soupeři z Přepych nasázeli během první půlhodiny hned dvě branky a určovali tempo hry. Přepyšským se sice podařilo z ojedinělé akce snížit, poslední slovo však měli v závěru první půle opět domácí. Nepřesnosti v hostující obraně využil Malijovský a gólem do šatny zvýšil vedení Žďáru na 3:1.

 

 

Do 60. minuty bylo o vítězi rozhodnuto

Úvod druhé půl se znovu nesl ve znamení branek. Žďárští  se neohroženě pouštěli do útoku, kde těžili z častých chyb hostující obrany.  V rozmezí 53. a 55. minuty korunovali své snažení dalšími dvěma góly. První z nich vsítil Martin Sychra, druhý navrátilec v sestavě Petr Karkula, který si v zápase přivodil tržnou ráno v obličeji.  Od 60. minuty se duel s jednoznačným skóre už pouze dohrával. Přestože mohli domácí přidat ještě další branky, v jejich hře se objevila řada nepřesností a Přepychy tak ještě dokázaly jednou brankou zkorigovat výsledek. 

 

Utkání se tak stalo jasnou záležitostí domácího mužstva, které svému soupeři odskočilo v tabulce o tři body a posunulo se do první poloviny tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Žďár
Petr Malijovský:: V útočně laděném utkání jsme měli v prvé půli navrch, v druhé nám pomohl navrátilec Karkula, který si sice při prvním souboji roztrhl tvář, ale na šití jel až po zápase. Za tři body a deset vstřelených branek v posledních dvou utkáních jsme pochopitelně rádi.




Sestavy


Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Křížek [-] , P. Rydrych [-] , P. Kafka [-] , P. Nedomanský [-] (66. V. Slezák [-] ) - M. Sychra [-] , L. Cabalka [-] (46. J. Burda [-] ) , P. Malijovský [-] , M. Baše [-] (46. P. Karkula [-] ) - M. Vacek [-] , R. Moravec [-] (82. J. Kohl [-] )

Přepychy
T. Ježek [-] - L. Sedlák [-] , J. Jelen [-] , A. Junek [-] , J. Prát [-] - J. Kinzel [-] , L. Šmída [-] , M. Blažej [-] , D. Kubeček [-] - V. Lukášek [-] (28. L. Merganc [-] ) , M. Tomín [-]

ŽK: 70. M. Sychra , 75. P. Karkula - 60. M. Tomín , 65. L. Merganc , 90. J. Prát .
Místo: Žďár n.O.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prokeš Jiří - ŠRAJBR Jiří (N), ŠIMERDA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.