Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křivice počtvrté v sezoně zvítězily, Žďár porazily 4:1


Branky


0

Křivice na vlastním hřišti rozstřílely Žďár a zvítězily 4:1. Vypjaté utkání ovlivnil několika spornými výroky rozhodčí, který nepotrestal řadu zákeřných faulů ze strany domácího celku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání lépe vyšel domácím

Do šestého utkání v sezoně lépe vstoupili fotbalisté Křivic. Již v 16. minutě se dostali po brance Pojezdaly do vedení  a druhou část prvního poločasu odehráli s jednobrankovým náskokem v zádech. Na straně hostí se žádná střelecká příležitost neujala, v úvodním dějství tak položily lepší základy k výhře Křivice. 

Vyrovnané utkání rozhodly tři branky domácích

Druhý poločas otevřela branka domácích ze 47. minuty, kdy se gólově prosadil Josef Šreibr. Žďáru se podařilo o tři minuty později snížit na 1:2, z kopaček hostujícího mužstva to však bylo vše. Ani jednu z vyložených šancí totiž nedokázali proměnit. Přihlížející diváky uklidnili domácí navýšením skóre hned v 56. minutě a do konce střetnutí přidali ještě další gól, který v 81. minutě vstřelil Petr Lochman.

Do zápasu, ve kterém se ze tří bodů radovali domácí, však také hrubě zasáhl rozhodčí. Některé zákroky křivických hráčů nechával bez povšimnutí a v táboře hostí způsobil nejen frustraci, ale také strach o vlastní zdraví po nešetrných a surových faulech soupeře.

 

Křivice se díky čtvrté výhře v sezoně usadily na pátém místě tabulky jen o skóre za čtvrtým Deštným. 



Ohlasy k zápasu



Žďár
Petr Malijovský: Výsledek zcela neodpovídá relativně vyrovnanému utkání. Zápas jsme si prohráli sami, jelikož nedokážeme proměnit řadu vyložených šancí. Zůstává ale s podivem, že vyloženě brutální zákroky křivických hráčů se obešly bez povšimnutí rozhodčích a pochopitelně i bez karty. Týmy, které se dlouhodobě projevují zákroky na hranici a za hranicí zranění soupeře a je to o nich všeobecně známo, by měli být tvrdě trestány červenými kartami a dlouhodobými tresty, což se samozřejmě neděje.



Sestavy


Křivice
T. Kučera [-] - J. Sršeň [-] , R. Pojezdala [-] , M. Kamš [-] , Z. Lebeda [-] - D. Poláček [-] (60. L. Tobiášek [-] ) , P. Jícha [-] , M. Kočí [-] , J. Šreibr [-] - P. Lochman [-] , J. Svoboda [-] -

Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Rydrych [-] , P. Křížek [-] , J. Burda [-] , P. Škoda [-] - P. Malijovský [-] (70. M. Březina [-] ) , R. Moravec [-] , J. David [-] (55. R. Veselka [-] ) , V. Slezák [-] - J. Maleček [-] , M. Vacek [-] -

ŽK: 40. D. Poláček - 24. J. Burda , 35. M. Šrajbr .
Místo: Křivice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Moravec Miroslav - BROULÍK Miroslav, JÍCHA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.