2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice ukořistily dva body, na penalty přestříleli Deštné


Branky


0

V duelu Petrovic a Deštného se obě mužstva rozešla po devadesáti minutách smírně a o rozdělení bodů tak musely rozhodnout pokutové kopy. Hosté v rozstřelu selhal a z výhry se tak na vlastním trávníku radovali Petrovičtí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase se oba týmy rozešly smírně

Deštenskému celku se před zápasem 7. kola okresního přeboru nakupila spousta omluvenek, k utkání v Petrovicích proto na trávník vyběhla hodně nakombinovaná sestava. V prvním poločase to jeho hře však nebylo zdát. Deštnému se dařila hra po zemi a vládlo i ve vzdušném prostoru. První branku zápasu přesto vstřelili domácí, když na sebe gólovou tečkou upozornil David Bušák. Hosté ještě do konce první půle dokázali vyrovnat. Remízový stav Deštnému zajistil Lukáš Macháček, když zachytil chybnou rozehrávku Petrovic a skóroval do prázdné brány. 

Bezbranková druhá půle zápas dovedla až penaltám

Druhá polovina přinesla vyrovnané utkání, které se vyznačovalo bojovností a šancemi na obou stranách. Deštnému se nedařilo v kombinaci a vítězství na svou stranu nedokázali do závěrečného hvizdu strhnout ani domácí. Na řadu tak přišly penalty. Deštné v nich ukázalo mizérii, která jeho hráče trápí celou sezonu. Tři z pěti pokusů skončily mimo branku a o jeden bod navíc proto nakonec braly Petrovice.

 

Deštné okupuje po sedmi kolech i navzdory porážce z posledního duelu solidní čtvrté místo. Petrovice jsou po dvoubodovém zápisu desáté. 

Deštné se při penaltách trápí, potvrdilo to i v Petrovicích

Na řadu tak přišly za nerozhodného stavu penalty. Deštné v nich ukázalo mizérii, která jeho hráče trápí celou sezonu. Tři z pěti pokusů skončily mimo branku a o jeden bod navíc proto nakonec braly Petrovice.

 

Deštné okupuje po sedmi kolech i navzdory porážce z posledního duelu solidní čtvrté místo. Petrovice jsou po dvoubodovém zápisu desáté. 



Ohlasy k zápasu



FK Deštné v O.h.
Pavel Novák: Do utkání jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě, protože se nám sešlo hodně omluvenek. První poločas z naší strany nebyl vůbec špatný, ve druhém se nám nevedla kombinace a snažili jsme se to ubojovat. Remíza byla spravedlivá. Nakonec jsme prohráli na penalty, jejich proměňování nás trápí delší dobu.



Sestavy


Petrovice
K. Baťha [-] - J. Halíř [-] , J. Brandejs [-] , J. Lodr [-] , F. Ullrich [-] , J. Maršík [-] , D. Bušák [-] , P. Pavelka [-] , M. Pacholík [-] , L. Morávek [-] , J. Šípek [-]

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - P. Novák [-] , P. Cejnar [-] , J. Kánský [-] , Z. Lanta [-] , R. Kubíček [-] , M. Denk [-] - J. Vítek [-] , P. Srubjan [-] - L. Macháček [-] , D. Fidler [-]

ŽK: 78. J. Lodr - 42. Z. Lanta , 66. J. Kánský . ČK: 80. J. Lodr .
Hráči zápasu: J. Lodr - Z. Lanta , J. Kánský , L. Macháček .
Místo: Petrovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Feichtinger Jindřich - ZÁLIŠ Martin, NEPOVÍM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.