1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice znovu řádila, lídra soutěže nezastavila ani Lhota


Branky


63. D. Faltys - 29. F. Stieber , 78. J. Voltr , 80. J. Voltr
0

Šlágr 9. kola okresního přeboru, jež proti sobě svedl první a druhý celek tabulky, opanoval suverén podzimní části sezony z Lukavice. Díky tradičně skvělému výkonu zasadil Kostelecké Lhotě tvrdý direkt v podobě slastného triumfu 3:1, který zajistili svými brankami Stieber a Voltr. Lukavičtí po devátém vítězném zářezu v řadě nadále dominují tabulce přeboru, v níž se utrhli všem pronásledovatelům už na pět bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli o krůček napřed hosté

Dlouho očekávané střetnutí o čelo tabulky přilákalo na fotbalové hřiště do Lhoty téměř dvě stovky diváků, kteří se měli po celý zápas na co dívat. Domácí i hosté přistoupili k zápasu přesně tak, jak si jeho význam žádal, a v prvním poločase se prezentovali důraznou hrou a četnými útočnými výpady. Ze vstřeleného gólu se nakonec jako první radovala Lukavice. V 29. minutě se do přihrávky z levé strany od kapitána Jana Voltra trefil ve skluzu Filip Stieber a propasoval balon do domácí branky. Po závěrečném hvizdu, který ukončil první půli, proto panovala lepší nálada v táboře hostujícího celku. 

Voltrův "zabijácký" instinkt dovedl Lukavici k výhře

Poločasová přestávka však Lhotě prospěla a v 63. minutě se domácí příznivci dočkali vyrovnání z kopačky střídajícího Daniela Faltyse. Aby se Lukavice jen tak vzdala, nesměla by mít ve svých řadách útočná esa typu Jana Voltra. Ten na sebe vzal po dvougólovém představení s Přepychami znovu zodpovědnost a deset minut před koncem rozhodl dvěma trefami v rozmezí dvou minut celé utkání ve prospěch svého týmu. „Opařená“ Lhota se už na žádný další odpor nezmohla a Lukavice si tak vydobyla další velký úspěch.

Devátou výhrou v sezoně znovu prodloužila vlastní sérii neporazitelnosti a navýšila náskok v čele tabulky už na pět bodů. Jan Voltr se navíc vyhoupl do čela pořadí střelců. Lhotečtí si po srdnatém výkonu a prohře Vamberka sice udrželi druhou příčku, porážka z prestižního střetnutí je ale může ještě mrzet. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Zápas byl důrazný z obou stran, ale naše útočná síla opět slavila úspěch. Trefil se Filip Stieber a dvakrát náš kapitán a kanonýr Jenda Voltr. Dík patří celému týmu. Perfektní útok ve spojení s pevnou obranou, kterou diriguje vynikají Jakub Tlapák, a jistota v bráně Petr Brandejs dělá z Lukavice tu mašinu,která jede dál bez prohry a jistí čelo tabulky.Opět byla perfektní kulisa,kterou nám zajistili naši fanoušci



Sestavy


Kostelecká Lhota
P. Hejčl [-] - L. Andrle [-] , M. Andrýs [-] (46. D. Faltys [-] ) , M. Jiruška [-] (42. P. Bažo [-] ) - M. Faltys [-] , M. Bulavcsjak [-] (46. J. Pápay [-] ) , D. Rešl [-] , V. Hrubý [-] , J. Plocek [-] - P. Jakubec [-] , R. Svatoš [-]

TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - P. Drašnar [-] (46. T. Janoušek [-] ) , L. Nosek [-] , J. Tlapák [-] - Z. Kába [-] (85. P. Stříteský [-] ) , T. Polívka [-] , F. Stieber [-] , M. Cvejn [-] , M. Běla [-] (66. L. Homola [-] ) - P. Pauker [-] , J. Voltr [-] (90. M. Sarwa [-] )

ŽK: 23. M. Jiruška - 34. J. Voltr , 49. T. Janoušek .
Hráči zápasu: D. Faltys - J. Voltr .
Místo: Kostelecká Lhota. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Feichtinger Jindřich - PROKEŠ Jiří, NOSEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.