2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezastavitelná lukavická mašina: desátý zápas = desátá výhra


Branky


0

Lukavice předvedla na vlastním hřišti proti Křivicím bojovný výkon a zaznamenala desátou výhru v sezoně. V utkání, které rozhodla až branka z 83. minuty, měli domácí už lehce na kahánku, nakonec však dokázali, proč jsou v současnosti nejlepším mužstvem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil v Lukavici bez branek

V prvním poločase zápasu, který proti sobě svedl dvě mužstva z horní poloviny tabulky, se oba celky prezentovaly důraznou hrou, jíž chybělo jen gólové zakončení. Přes veškeré snahy Lukavice se její střelci tentokrát nedokázali prosadit a křivičtí fotbalisté na tom byli podobně.

O vítězi rozhodla až druhá polovina druhé půle, papírové předpoklady potvrdila Lukavice

Druhá část začala na pohled velmi zostra. Aktivitu domácího celku využil po osmi minutách od zahajovacího výkopu matodor Tomáš Polívka a přiklonil vítězství na stranu domácích. Gólovou oslavou mohl potěšit lukavické fanoušky po spolupráci s jedním z nejlepších hráčů soutěže Janem Voltrem, který mu nacentroval krásný balon z pravé strany přímo na hlavu. Křivice se po inkasovaném gólu nevzdaly a zvýšily vlastní tlak před domácí brankou. Ten vedl v 76. minutě k vyrovnávací trefě v podání Josefa Šreibra. Lukavice však nehodlala dopustit přerušení devítizápasové série bez prohry a sedm minut před koncem druhé pětačtyřicetiminutovky rozvlnila síť za Kučerovými zády gólová rána kapitána Jana Voltra. Skvělou pozici pro zakončení připravil nejlepšímu střelci okresního přeboru Michal Běla, který se uvolnil přes dva protihráče a nezjištnou přihrávkou vybídl borce s patnáctkou na dresu ke skórování.

 

Brankový účet zápasu se v závěru už nijak nezměnil a Lukavice znovu navázala na vítěznou šňůru, jež se táhne už od 1. kola podzimní části soutěže. O jednu z branek vedoucího celku se znovu postaral Jan Voltr. Ten se zároveň vyhoupl do čela tabulky střelců. Křivice zápas odehrály se ctí a v celkovém pořadí jim patří šesté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Zápas s Křivicemi byl velmi těžký a od začátku důrazný. Do kabin se šlo za stavu 0:0. Jako první jsme se po přestávce prosadili my. Křivice ale zvýšily tlak a vyrovnaly. To bychom ale nebyli my, kdybychom to nechali jen tak. Naše snaha se vyplatila a vyústila ve vítězný gól. Lukavice dnes možná vyhrála se štěstím, ale desetkrát v řadě to není štěstí, to je Lukavice.




Sestavy


TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - T. Šabata [-] , L. Nosek [-] , T. Janoušek [-] , J. Tlapák [-] - M. Běla [-] , L. Homola [-] (85. M. Sarwa [-] ) , T. Polívka [-] (70. P. Drašnar [-] ) , Z. Kába [-] (90. J. Zimmer [-] ) - J. Voltr [-] , P. Pauker [-]

Křivice
T. Kučera [-] - J. Sršeň [-] , T. Palán [-] , M. Kamš [-] , L. Štěpán [-] - P. Lochman [-] , Z. Lebeda [-] (65. L. Tobiášek [-] ) , M. Kočí [-] , J. Šreibr [-] - K. Hladík [-] , J. Svoboda [-] -

ŽK: 33. M. Běla , 81. P. Drašnar - 61. J. Sršeň , 88. J. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Polívka , J. Voltr .
Místo: Lukavice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Leimer Václav - TREJTNAR Miroslav (N), JIRSA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.