Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár vyprovodil Slatinu pěti góly, Burda a Maleček se trefili dvakrát


Branky


0

Žďárští si po střídavých výsledcích z průběhu podzimu započetli další výhru. Na domácím hřišti počastovali Slatinu pěti brankami a díky tříbodovému zisku poodskočili nejbližším soupeřům v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďár si zajistil luxusní náskok už v první půli

Domácí v sezoně předvádějí výkony, které jsou jako den a noc. V utkání s poslední Slatinou však ukázat svou lepší tvář, což se jim dařilo hned od první půle. Po dvaceti minutách hry přiklonil vítězství na stranu svého týmu žďárský Radek Veselka. Ve 23. minutě navíc dopravili domácí balon do hostující branky podruhé, když se střelecky projevil poprvé v utkání Jiří Burda. Pověstnou brankou do šatny navíc zakončil poločas Jan Maleček. 

Po přestávce řádili Žďárští dál

Třígólové vedení domácím nestačilo a po přestávce mezi poločasy zatížili vlastní střelecké konto dalšími zásahy. Hned dvě minuty po úvodním hvizdu druhého dějství poslal pozdrav do slatinské branky znovu Jiří Burda a v 66. Minutě ukončil žďárské střelecké představení druhou trefou Jan Maleček. Slatina stihla už jenom zkorigovat celkové skóre na 1:5. Zápis do střelecké listiny pro sebe zajistil Jan Čižinský.

 

Slatina je po jedenácté prohře stále poslední s tříbodovou ztrátou na třinácté Voděrady. Žďár okupuje se šestnácti body a skóre 26:31 desáté místo.



Ohlasy k zápasu


Žďár
Petr Malijovský: Potvrdili jsme papírové předpoklady i na hřišti. I přes pravidelnou absenci několika hráčů jsme zvítězili, ovšem je třeba přiznat, že soupeř nám to hodně usnadnil. Hosté hráli odevzdaně a spíš řešili, jestli si na ukončovací veselici opečou ovci nebo jehně.




Sestavy


Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Křížek [-] - P. Malijovský [-] (65. R. Moravec [-] ) - J. Maleček [-] (70. J. Procházka [-] ) , L. Cabalka [-] - P. Rydrych [-] , M. Baše [-] (54. V. Slezák [-] ) , P. Kafka [-] , R. Veselka [-] , J. Burda [-] , M. Sychra [-]

Slatina
S. Hynek [-] - J. Vodák [-] (50. M. Hovad [-] ) , M. Mihulka [-] , J. Hrabák [-] , P. Hubek [-] , V. Sokol [-] (46. T. Mazura [-] ) , M. Bednář [-] , J. Čižinský [-] , J. Svoboda [-] , F. Svoboda [-] , V. Skutil [-]

ŽK: 71. P. Křížek - 63. M. Bednář , 65. M. Hovad , 87. F. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Veselka , J. Maleček - J. Čižinský .
Místo: Žďár n.O.. Počet diváků: 36. Rozhodčí: Nedvídek Miroslav - ZÁLIŠ Martin, MARČÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.