Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voděrady si připsaly už pátou prohru, tentokrát nestačily na Křivice


Branky


0

Pátý celek tabulky nepřipustil žádné překvapení a na domácí půdě porazil předposlední Voděrady v poměru 4:1. Hosté tak zaznamenali pátou porážku v řadě, která je stále řadí na konec tabulky. Křivice okupují solidní pátou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voděrady byly pro výše postavené Křivice důstojným soupeřem

Voděrady odjížděly na křivické hřiště s cílem vylepšit vlastní herní projev a po dlouhé době opět zabodovat. Hned v úvodu utkání se ale začaly plnit papírové předpoklady. Křivice svého soupeře zatlačily na jeho polovinu a v 9. minutě slavily první gól. Po dobře sehraném rohovém kopu otevřel skóre přesnou hlavičkou z hranice penaltového puntíku Josef Svoboda. Voděradské jeden z klíčových okamžiků zápasu .. a za osm minut se jim podařilo vyrovnat, když se po volném přímém kopu Kopeckého prosadil hlavou Podsztavek. Kromě výsledného skóre se proměnil i obraz hry a přihlížející diváci mohli sledovat ve všech směrech vyrovnané utkání. V závěru prvního poločasu šel hostující obránce do zbytečného souboje a Křivice dostaly možnost kopat penaltou, kterou proměnil Petr Lochman. 

Křivice v druhé půli definitivně rozhodly o vítězství

Druhé dějství se neslo v podobném duchu jako to první. Obě mužstva se prezentovala poměrně hezkými kombinacemi s množstvím šancí. Křivice však dokázaly své brankové příležitosti na rozdíl od Voděrad využít. V 51. minutě nejprve zvyšoval na 3:1 Josef Šreibr, v 83. přidal čtvrtou branku v síti hostů Tobiášek.

 

Křivice po sedmé tříbodové podzimní výhře vzhlíží na vedoucí čtveřici tabulky z pátého místa. Voděradští fotbalisté zůstávají po další prohře na předposledním třináctém místě. 



Ohlasy k zápasu



Voděrady
Lukáš Steklík: Dneska se nám povedlo sehrát jedno z nejlepších utkání. Hra byla po většinu zápasu víceméně vyrovnaná. Jediný rozdíl byl v tom, že Křivice dokázaly některé ze svých šancí využít a zaslouženě vyhrály.



Sestavy


Křivice
T. Kučera [-] - L. Štěpán [-] , V. Zima [-] , J. Sršeň [-] , Z. Lebeda [-] (67. V. Zima [-] ) - J. Šreibr [-] , P. Lochman [-] , M. Kamš [-] , M. Kočí [-] - P. Jícha [-] (68. L. Tobiášek [-] ) , J. Svoboda [-] -

Voděrady
V. Vaněček [-] - O. Podsztavek [-] , D. Toman [-] , J. Jakl [-] (67. M. Janeček [-] ) , L. Doležal [-] , M. Derner [-] (30. P. Brandejs [-] ) , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , S. Holoubek [-] (6. T. Falta [-] ) , P. Šimerda [-] , R. Jedlička [-]

ŽK: 31. Z. Lebeda , 35. P. Jícha - 41. P. Šimerda , 60. J. Jakl , 62. O. Podsztavek .
Hráči zápasu: J. Svoboda , L. Tobiášek - O. Podsztavek .
Místo: Křivice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - KULIČKA František (N), KORÁB Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.