F. Stieber 4.
J. Vítek 78. (vl.)
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýtus se zbortil, superšlágr v Lukavici ovládlo Deštné


Branky


4. F. Stieber , 78. J. Vítek (vl.) - 14. P. Kříž , 59. M. Tuček , 63. P. Srubjan
0

Fotbalisté Deštného si v největším šlágru podzimu vyšlápli na Lukavici a obrali vedoucí celek tabulky o všechny tři body. Zatímco jejich vítězná série nadále pokračuje a mohou litovat, že podzim končí, Lukavice je po dvou nepovedených utkáních určitě ráda, že přichází přestávka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byla k vidění vyrovnaná partie

Poslední kolo podzimní části sezony nabídlo nervydrásající a napínavý duel, při kterém si fanoušci museli lebedit. Souboj dvou mužstev, jež se na podzim potkala s nejlepší formou, ani nemohl vypadat jinak. Patřičný náboj mu dodaly nejen předzápasové prognózy, ale především touha získat prestiž a velmi ceněné vítězství. Úvod třaskavého střetnutí lépe vyšel domácím. Už ve 4. minutě se totiž po nahrávce z levé strany ve skrumáži před hostujícíc brankou nejlépe zorientoval Filip Stieber a dotlačil balon za Cejnarova záda. Hned ve 14. minutě však bylo zásluhou Patrika Kříže vyrovnáno. Po zbytek poločasu pak bylo lepším mužstvem Deštného, které těžilo z výborné kombinace a aktivity krajních záložníků. Lukavické hřiště tak vidělo spoustu pěkných akcí, jimž chyběla jen gólová tečka. 

Hosté strhli vítězství na svou stranu během čtyř minut

Do druhé půle vybíhala obě mužstva s cílem zvrátit výsledek na svou stranu a začala hodně aktivně. Z vedoucího gólu se nakonec radovali hosté. V 59. minutě poslal Deštné do vedení Michal Tuček. O čtyři minuty později se skóre měnilo znovu, po skvěle zahraném přímém kopu rozradostnil vlastní spoluhráče Pavel Srubjan. V 78. minutě ale bylo zaděláno na drama. Filip Stieber chtěl deštenského gólmana překvapit lobem, jeho pokus, který mířil na branku, však do vlastní sítě dopravil s pomocí teče Jakub Vítek. Lukavice se tak dostala na dostřel jediného gólu. Závěrečné minuty už ale nakonec žádný další střelecký zápis nepřinesly a Deštné mohlo odšpuntovat lahve se šampaňským. Podařilo se mu totiž vyhrát a navíc Lukavici poprvé v sezoně obrat o body už v základní hrací době. Díky prestižní výhře navíc hosté poskočili na druhé místo tabulky. Lukavice definitivně ukončila unikátní sérii a poprvé v sezoně prohrála už po devadesáti minutách. V tabulce přesto nadále okupuje první příčku, na které má čtyřbodový náskok na svého víkendového přemožitele. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Poslední zápas sezóny, předehrávka jarního kola s Deštnou, nám přinesl první prohru v základní hrací době. Deštné přijelo vyhrát a taky to tak dopadlo.Je to tým kvalitou patřící opravdu spíše do kraje než do okresu, ale i přesto jsme s nimi dokázali odehrát pěkný fotbal, z kterého museli mít diváci radost. Čeká nás zimní přestávka ve které se zotavíme a do jara snad zase vyjede ta lukavická mašina, na kterou jsme si tak rádi zvykli.Přeju všem fanouškům a čtenářům našich odstavců příjemně prožitou zimu.

FK Deštné v O.h.
Daniel Fidler: Začátek utkání v Lukavici nám opět nevyšel podle našich představ a hned od 4. minuty jsme díky standardní akci domácích prohrávali. Naštěstí nás tato branka nerozhodila , ale naopak nás nastartovala k nejlepšímu výkonu podzimu. Soupeře jsme prakticky nepustili na naší polovinu, dobře jsme kombinovali , výborně nám zahráli krajní záložníci, přes které se odehrávala většina našich pohledných akcí, které naplno zužitkovávali naši agilní s chutí hrající útočníci. . V poločase jsme šli do kabin za vyrovnaného stavu. Do druhého poločasu jsme vstoupili s vědomím, že dnes je kvalita na naší straně a chceme tu vyhrát . Domácí jsme fakticky k ničemu nepustili a zaslouženě jsme vedli již 3:1. V závěru utkání jsme si ještě sami svou vlastní brankou trochu zápas zkomplikovali, ale i přes to jsme zaslouženě zvítězili a mohli tak oslavit 2. příčku.



Sestavy


TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - T. Šabata [-] (46. P. Stříteský [-] ) , T. Janoušek [-] (69. L. Homola [-] ) - T. Polívka [-] , F. Stieber [-] , P. Drašnar [-] , P. Pauker [-] (29. J. Tlapák [-] ) , M. Cvejn [-] , M. Běla [-] , Z. Kába [-] - J. Voltr [-]

FK Deštné v O.h.
P. Cejnar [-] - Z. Lanta [-] , M. Denk [-] , J. Kánský [-] , J. Vítek [-] - P. Drapák [-] (91. R. Kubíček [-] ) , P. Srubjan [-] , J. Koza [-] - L. Macháček [-] (83. J. Ježek [-] ) , P. Kříž [-] (58. M. Tuček [-] ) , L. Veselý [-] -

ŽK: 40. T. Šabata , 63. T. Janoušek - 25. J. Vítek , 45. P. Kříž , 87. J. Ježek .
Hráči zápasu: P. Srubjan , P. Kříž , M. Tuček .
Místo: Lukavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Roleček Jan - JEDLINSKÝ Miroslav, BROULÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.